MISORELLABlogia kirjoittaa pluskolmekymppinen punapäinen fiilistelijä, hetkeen heittäytyjä ja oman elämänsä supernainen. Löydät blogistani arjen seikkailujen ohella asukuvia, vinkkejä kauneudenhoitoon, helppoja hyvänolon reseptejä, taide-elämyksiä ja omakohtaisia oivalluksia elämästä.

Energiaa ja hyvää mieltä viikkoihini tuovat elokuvat, ystävät, sykähdyttävät kokemukset, juoksuharrastus, superfoodit ja yhdessä jaetut hetket. Minulla on tapana heittäytyä koko sydämelläni elämänvirtaan ja surffata aalloissa niiden asioiden voimalla, jotka tekevät minut onnelliseksi.

Olen aikaisemmalta koulutukseltani kulttuurituottaja, joka nautti ammatissaan koordinoinnista ja tapahtumien tuottamisesta. Valmistuin kesällä 2015 Helsinki Design Schoolista Muotitoimittajan tutkinnosta ja samana syksynä otin askeleen kohti unelmia ja niiden toteutumista. Aloitin harjoittelun PR- ja viestintätoimistossa, josta tuli vuoden 2016 alussa työpaikkani.

Taipaleeni alkupää löytyy kotikulmilta Lahdesta, josta muutin kolme vuotta sitten Helsinkiin. Silloin matkaan tarttui mukaan uusien kokemusten lisäksi kanssa-asukki, jonka kanssa jaamme arkea. Blogin asukuvien takaa löytyykin useimmiten toinen puoliskoni.

Epävirallisemmin harrastan muoti- ja sisustuslehtien selausta aamukahvin kavereina ja inspiroidun niiden tarjoamista ideoista. Katson maailmaa ympärilläni kuvin ja valokuvaan omaksi ilokseni. Blogi tarjoaa minulle mahdollisuuden toteuttaa itseäni kirjoittamalla ja tuoda hyvää mieltä myös lukijoilleni.

Kiva, kun tiesi kulki tänne, toivottavasti viihdyt pidempääkin!

Misorella