Foodinin helppokäyttöinen Raakasuklaamassa

10. syyskuuta 2016



Raakasuklaan valmistus on nykyään todella helppoa. Aloittelijankin on vaivatonta oppia raakasuklaan saloihin kätevien raakasuklaan valmistuspakettien kanssa. Raakasuklaan valmistus on kuitenkin nyt entistäkin vaivattomampaa, sillä Foodin toi kesällä myyntiin valmiit palmusokerilla maustetut raakasuklaamassat. Ne ovat valmista raakasuklaata, jota voi nauttia sellaisenaan tai sulattaa oman maun mukaan maustettuja konvehteja varten. Raakakaakaomassa on saatavilla myös rouheena, joka sopii mainiosti sulatettuna esimerkiksi leivonnaisten kuorruttamiseen. Valmistin viikonlopun kunniaksi tummaa raakasuklaata maustettuna kuivatuilla viikunoilla ja pistaasipähkinöillä.




Olen aivan ihastunut sydämen mallisiin raakasuklaamuotteihin, jotka löysin muuta kuukausi sitten. Sydämenmuotoista suklaata syödessä ei voi tulla muuta kuin hyvä mieli. Varsinkin, kun tietää, että raakasuklaa hellii niin mieltä että kehoa. Raakasuklaata voi maustaa monin tavoin. Omia suosikkejani ovat myös vanilja, raakakaakaonipsit, mantelirouhe, kuivatut karpalot ja taatelit sekä tuoreet pensasmustikat. Raakasuklaan kanssa saa leikitellä ja yhtä erää voi maustaa eri tavoin. Parasta on yllättää raakasuklaan maistelija erilaisin mauin. 




Sydämellinen raakasuklaa

Kuorittuja pistaasipähkinöitä
Kuivattuja viikunoita pieneksi viipaloituna

Pilko viikunat palasiksi ja kuori pistaasipähkinät (saatavilla myös kuorittuina).
Sulata raakasuklaamassa miedolla lämmöllä vesihauteessa.
Kaada raakasuklaamuotteihin pohjalle raakasuklaata.
Ripottele mausteet muotteihin ja kaada päälle raakasuklaata.
Anna suklaiden jähmettyä pakkasessa vähintään tunti.
Nauti täyteläisestä tummansuklaan mausta.




Lisätietoa Foodinin raakasuklaamassoista löydät tästä.

Misorella

Seuraa blogia INSTAGRAMISSAFACEBOOKISSA ja BLOGLOVINISSA.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti