FLOW LOVE

15. elokuuta 2016Flow tekee sen joka vuosi. Yllättää, sykähdyttää ja ihastuttaa. Flowhun jää koukkuun. Melkein toivoo, että olisi jo elokuu 2017. Suvilahden viikonloppu oli täynnä elämyksiä, taidetta, musiikkia, naurua, hiki päässä tanssimista, punaisia ilmapalloja, kohtaamisia ja näyttäviä valoja elokuun pimeässä yössä. Jokaiselle jotain. Flow oli tänä vuonna myös pitkiä jonotuksia hotelli helpotukseen, ruuhkaisia pikkukujia ja satunnaista sateen ropinaa katoksessa. Emme kuitenkaan antaneet sen dropata meidän tunnelmaamme. Meitä pitivät liikekannalla kiintopisteet esiintymisaikatauluissa, tanssijalkaa liikuttavat Voimalan reivit ja Backstagen lyhtyjen alta houkutteleva vetovoimainen rytmi.

Flow antoi tänä vuonna parastaan myös ruokarintamalla. Festivaali on tsempannut erityisesti kasvisruoan ja ruokarajoitteisten ilahduttamiseen. Oma suosikkini oli Baba Foods, joka tarjoili itäisen välimeren herkkuja falafelien sekä erilaisten herkullisten tahnojen ja kastikkeiden muodossa. Hyvää ruokaa maistoin myös Matti Jämsen Pop up -ravintolassa, jossa matkustettiin makumatkalle New Yorkiin. Eilisen illan kruunasi vielä Sandro, jonka ruoissa maistui Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän makumaailma.

Musiikilliselta anniltaan Flow tarjosi taas sitä, mitä odotinkin. Ilahduttavia uusia tuttavuuksia ja odotettuja klassikoita. Perjantain kaksi kovaa olivat mahtavaääninen Iggy Pop ja erittäin vaikuttavan setin vetänyt vanha suosikkini Massive Attack & Young Fathers. Lauantaina meitä tanssittivat erityisesti elektronisen musiikin M83, ensimmäistä kertaa Suomessa vieraileva Chvrches ja disco poppia soittava Hercules & Love Affair. Eilisen täydensivät vielä kauan odotettu New Order, jota tanssittiin mekko hiestä märkänä, salaperäinen hittikone Sia ja omannäköisestään elektronisesta musiikista tunnettu Dua Lipa. Taitaa mennä tämän naisen soittolistat taas hetkeksi sekaisin.


❤ Flow, ensi vuonna taas kohdataan. 

Misorella

Seuraa blogia INSTAGRAMISSAFACEBOOKISSA ja BLOGLOVINISSA.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.