Foodin Ambassadorien Viileät kesäherkut e-kirja

7. kesäkuuta 2016

*Sisältää blogin kautta saadun tuotteen.



Kesällä on ihana herkutella raikkailla ja terveellisillä herkuilla. Osallistuimme Foodin Ambassadorien kanssa mukaan Viileät kesäherkut e-kirjaan, johon on ideoitu maistuvia, värikkäitä ja helppoja ruokaohjeita. Kaipaat vinkkejä sitten välipaloihin, herkutteluun tai aurinkoisiin ruokailuhetkiin, löydät ne e-reseptikirjasta.

Osallistuin e-kirjaan Kesäpäivän kvinoa-lohisalaatilla, joka sopii loistavasti ruokaisaksi salaatiksi piknikille, kesäjuhlien salaattipöytään tai vaikka grilli-illan lisukkeeksi. Viileät kesäherkut e-kirjan voi ladata maksutta omaksi tästä. Kivaa on myös se, että e-kirjan lataajat saavat -20% alekoodin Foodinin verkkokauppaan.




Kesäpäivän kvinoa-lohisalaatti

Salaattia
Reilu pala purjoa
2 punasipulia
Oliiviöljyä paistamiseen
Lämminsavulohta
Paahdettuja cashewpähkinöitä
Sitruunaviipaleita

1 dl Foodinin kvinoaa* / 2 dl vettä / ripaus suolaa
Pippuria, 1/2 sitruunan mehu ja loraus oliiviöljyä

Keitä kvinoa suolalla maustetussa vedessä 15 minuuttia. 
Vältä kvinoa sekoittamista ettei se liisteröidy. 
Kuori ja viipaloi punasipuli renkaiksi ja paista oliiviöljyssä pannulla.
Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla, niin että ne saavat kevyesti sävyä.
Anna kvinoan, sipulien ja pähkinöiden jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Mausta valmis kvinoa pippurilla, sitruunanmehulla ja oliiviöljyllä.
Pilko salaatti pieneksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi salaattikulhoon.
Paloittele lämminsavulohipala sopivan kokoisiksi paloiksi.
Kokoa salaattipohjan päälle kvinoaa, lohi, punasipuli ja pähkinät.
Koristele annos sitruunanviipaleilla.
Tarjoa kesäjuhlissa tai piknikillä hyvässä seurassa.

*Foodinin kvinoa saatu blogin kautta.

Herkullisia hetkiä kesään!

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti