Santa Maria Tex Mex -uutuuksia

6. toukokuuta 2016

*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita.



Sain mukaani toissa viikonloppuna järjestetystä Bloggers' Inspirtation Daysta kassillinen Santa Maria Tex Mex* -uutuuksia. Santa Maria haastoi bloggaajat toteuttamaan saaduista aineksista oman No more boring meals -aterian. Kerroin jo tapahtumassa esittelijälle, että meillä katetaan kotona pöytään lähes viikoittain Tex Mex -teeman herkkuja. Kassin sisältöön tutustuessa oli kiva huomata, että sieltä löytyi uusia tuttavuuksia.

Osa niistä on löytänyt kotiimme jo myös kaupan hyllyn kautta. Ehdoton uusi lemppari on maissimausteseoksella friteeratut kananpalat, jotka sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon. Niiden dipiksi syntyi neljän hengen illallispöytään toinen uusi suosikki, avokado-kookosdippi. Ne sopivat hyvin vieraiden maisteltavaksi sillä aikaa, kun illan pääruoka valmistuu.




Friteeratut kanapalat

4 maustamatonta kanafileetä 
1 rkl oliiviöljyä
1 ps Santa Maria Spice Mix For Crispy Chicken -mausteseosta

Pilko kanat n. 3 cm paloiksi ja kaada ne kulhoon oliiviöljyn ja mausteseoksen kanssa.
Sekoita hyvin, jotta kaikki kanapalat kuorrutuvat. 
Kaada kanat leivinpaperille uunipellille ja paista uunissa 225° / 15 min. 
Tarjoile lämpimänä.




Avokado-kookosdippi kanapaloille

2 avokadoa
1/2 sitruunan mehu
1 ps Santa Maria Guacamole Dip Mix -mausteseosta
1 prk jääkaappikylmää kookoskermaa vaahdotettuna

Vatkaa jääkaappikylmä kookoskerma sähkövatkaimella vaahdoksi. 
Muusaa avokadon hedelmäliha haarukalla hienoksi kulhossa.
Purista avokadon päälle sitruunamehua. 
Lisää avokado ja mausteseos kookoskerman sekaan ja sekoita hyvin.
Tarjoile kanojen kanssa. 




Kana-alkupalojen seuraksi sopivat hyvin:

Santa Maria Crispy Corn Nacho Ships -maissisipsit
Santa Maria Chunky Salsa -tomaattisalsa
Pehmeä vuohenjuusto




Pääruoaksi vieraille tarjottiin perinteisten tacojen sijasta Mini Taco Tubs -kuoria omien suosikkilisukkeiden kanssa. Minusta on kiva sekoittaa aineksia keskenään. Eri vihannekset ovat löytäneet Tex Mex -pöydässämme oivia makuyhdistelmiä, jotka täydentävät toisiaan. Hyvän ruoan äärellä on ihana istua pitkään ja vaihtaa kuulumisia. Parasta Tex Mex ruoassa on, että illalkisvieraat voivat rakentaa aineksista mieleiset annoksensa.




Taco cubet jauhelihatäytteellä

500g naudan paistijauhelihaa
1-2 sipulia
1 ps Santa Maria Spicy for Taco Hot Cayenne -mausteseosta
1 pkt Mini Taco Tubs -kuoria

1 iso omena
Puolikas kurkku
1 iso punasipula
Kirsikkatomaatteja
Pippuria ja oliiviöljyä
Paketti pehmeää vuohenjuustoa
Jäävuorisalaattia

Paista jauheliha ja sipuli pannulla ja lisää sekaan hieman vettä ja maustepussiseos.
Laita Taco Cubet uuniin ohjeen mukaan. 
Pilko omena, kurku, sipuli ja tomaatit pieneksi.
Yhdistä kurkku ja omena samaan kulhoon ja tomaatit ja sipulit samaan.
Mausta oliiviöljyllä ja pippurilla.
Murenna vuohenjuusto kulhoon (voi tarjota myös alkupalan kanssa).
Leikkaa rapea salaatti pieneksi omaan kulhoonsa.





Santa Maria Tex Mex -tuotteet saatu testiin blogin kautta.


Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti