Kesän odotetut reissut

3. toukokuuta 2016Kalenteri täyttyy pikkuhiljaa kesäisillä reissuilla ja irtiotoilla arjesta. Vähemmästäkin vetää hymyn kohti korvia. Kesälomapäiviä tosin on kertynyt reppuun vuoden alusta vasta reilu viikko, mutta onneksi aina voi ottaa ilon irti viikonlopuista.

Kenties eniten tuuletuttaa tänään hankitut liput Ruisrockiin. Sehän tarkoittaa tietysti sitä, että serkukset suuntaavat heinäkuussa yhdessä kohti Ruissaloa. Taidan pakahtua onnesta. Sitä ennen on kuitenkin odotettavissa paljon muitakin kivoja juttuja.

Suuntaamme toukokuun lopussa Millan kanssa viikonlopuksi Hämeenlinnaan blogitapahtumaan. Odotan tyttöjenreissua erityisen paljon, sillä tämän toisen punapään kanssa on aina hauskaa. Hämeenlinna on tuttu kaupunki, jossa olen asunut opiskeluaikana reilun vuoden. Linnakaupunkiin on aina ihana palata.

Kesäkuun alussa luku vuosimittarissa kasvaa ja juhlistan viikonloppua ystävän luona Tallinnassa. Kun kuulin, että ystäväni muuttaa kesäksi Tallinnaan, ei tullut mieleenkään, että kylään voisi mennä. Onneksi toisella osapuolella välähtää herkemmin. Sen pidemmälle tieni ei tänä kesänä muille maille taida viedä, mutta kesä ja kotimaan matkailu korvatkoon sen.

Kerroinkin jo aiemmin, että elokuussa ihastutaan taas Flown antiin. Tapahtuma päättää toivottavasti aurinkoisen festarikesän. En tiedä teistä, mutta on mahtava tietää, että seuraavina kuukausina on tiedossa kivoja ja odotettuja juttuja. Niiden voimin jaksaa kummasti ahertaa arjessa. Saa nähdä mitä muuta hauskaa tuleva kesä tuokaan tullessaan.

I bleiseri H&M I t-paita Odd Molly I farkut Pieces I lenkkarit Asics I


Kuvat Sarah
Editointi: Misorella


Onko sinulla jo suunnitelmia kesälle? :)

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.