Blogger's Inspiration Day

24. huhtikuuta 2016
Tämän kevään Indiedaysin Blogger's Inspiration Dayn tapahtumapaikkana oli Suvilahden Kattilahalli, jonne suuntasimme Millan kanssa. Vietimme punahiuksisen bloggaajakollegani kanssa aamun yhdessä ja aika riensi niin nopeaan, että aikaa kierrellä tapahtumassa jäi vain reilu pari tuntia. Arvaatte varmaan, että jäimme myös suustamme kiinni joka kulmassa. Kahdessa tunnissa ehti kuitenkin näkemään paljon ja halaamaan monta bloggaajaystävää.
Suurena Tex Mex ruoan ja tacojen ystävänä tieni vei Santa Marian pisteelle, jota sai testiin uusia tuotteita. Innostuin aiheesta sen verran, että tämän osalta blogissa tullaan näkemään myös lähiaikoina maistuvia ruokareseptejä.

Päivä piti sisällään makuelämysten lisäksi mm. sisustusideointia Kodin1 -pisteellä ja osallistuin jopa koekuvauksiin tyyliin liittyvän tyyliohjelman myötä. Naurattaa vieläkin, että ei ole pelkoa jäätymisestä kameran edessä, puhetta, kun tuli senkin edestä.
Monelle on varmasti tuttu L'Oreál -meikkisovellus, jossa on mahdollista kokeilla eri meikkityylejä. Nyt saatavilla on myös hiussovellus, jonka avulla voi testailla uusia hiusmalleja ja -värejä. Sovellus löytää myös lähialueen kampaamot ja suosittelee sopivia hoitotuotteita valittuun hiustyyliin.

Inspiraatiota riitti päivässä myös muodin ja kauneudenhoidon osalta, mutta ihan joka paikkaan ei ehtinyt.  Vilan syksy näytti ainakin oikein kivalta ja uusi mekkomallisto kuulosti mielenkiintoiselta. Minua puhutteli erityisesti pitsimekot.

Odotin tätä tapahtumaa ennen kaikkea sen takia, että on mahtava nähdä toisia bloggaaajia, monia myös pitkästä aikaa. Ensi kerralla täytyy suunnata ajoissa paikalle ja toivoa myös, että kolmituntinen tapahtuma olisi jatkossa hieman pidempi kestoltaan. Ainakin itse täytyy suunnata ajoissa paikalle. Niinhän se menee, että aika katoaa, kun viihtyy.
Kiitos kivasta iltapäivästä kaikille!

Misorella

2 kommenttia :

 1. <3 Oli ihana kyllä lähteä siun kanssa tuonne, viime vuonna tosiaan menin yksin paikan päälle ja siellä tulikin tutustuttua mahtaviin tyyppeihin. :) Mie en tuolla hirveästi tuttuja nähnyt, mutta muutamia sentään! Muutamat pisteet olisi ollut vielä kivaa kiertää, jospa seuraavalla kerralla ehtisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä on aina kiva mennä. :)
   Kauhean nopeaan meni aika, kiitos seurasta. <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.