RevitaLash - pituutta ja tuuheutta ripsiin

16. joulukuuta 2015

*RevitaLash Advanced saatu blogin kautta testiin.Kuulostaisivatko kauniit, tuuheat ja pidemmät ripset hyvältä? Minulla on luonnostaan aika pitkät räpsyripset, mutta kukapa nainen ei kaipaisi hieman lisää mittaa ripsiinsä. Uskoisitko, jos kerron, että vain yhden kuukauden sisällä vienosta haaveestani tuli totta?

Myönnetään, olin hieman epäilevä aloittaessani RevitaLash Advancedin* käytön, mutta puhukoon alla olevat ennen ja jälkeen kuvat puolestaan. Kuvien ottamisen välillä on tasan neljä viikkoa, eikä ripsissä ole ripsiväriä. Pakko myös todeta, että kanssa-asukki huomasi oma-aloitteisesti eron ripsissä jo kahden viikon jälkeen. Se on paljon se!
Tässä kohtaa ei voi muuta todeta kuin, että onneksi pyysin kanssa-asukkia ottamaan ennen ja jälkeen kuvat ripsistä. Vaikea todellista eroa olisi muuten uskoa, vaikka olen toki huomannut ripsien kasvun ja tuuheutumisen peilikuvaani katsoessa. En olisi kuitenkaan arvannut, että ero on noin näkyvä.

Kuukauden aikana tapahtunut muutos on RevitaLash Advancedin ansiota. Olen käyttänyt ripsien hoitoainetta aina iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Tuotteen teho nimittäin paranee, kun sitä käytetään säännöllisesti päivittäin. Sen myötä itselleni on ollut luontevaa ottaa tuotteen levitys ripsien tyveen osaksi iltarutiineja.
Erityisen iloinen olen ripsien tuuhentumisesta, sillä ne näyttävät ilman ripsiväriäkin tummemmilta ja runsaammilta. Täytyy myöntää, että kyllä suupielet ovat kääntyneet hymyyn myös ripsiväriä laittaessa, sillä ripsiharjan vedot ovat pidentyneet ja ripset näyttävät erityisen pitkiltä meikattuina.

Tuotteella on välittämisestä kertova taustatarinansa. RevitaLash Advanced on silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoffin kehittämä lahja rintasyövästä toipuvalle Gayle-vaimolleen. Ripsien hoitoaineen ansiosta Gaylen sädehoitojen vaurioittamat ripset saivat elinvoimaisuuteensa ja kauneutensa takaisin muutamien viikkojen käytön jälkeen.

Myöhemmin ripsien hoitoaine on ilahduttanut monien eri elämäntilanteissa olevien naisten arkea ympäri maailmaa tehden ripsistä kauniin ja vahvan näköiset. Normaalisti ripsien hoitoaine omaa hopeisen ulkoasun ja sinisen pahvipakkauksen. Sain tuotteen testiin jo syksyllä ja siksi se on verhottu vaaleanpunaiseen rintasyöpätutkimusta tukevan PINK EDITION -kampanjan mukaisesti.
Tuote on suunniteltu kaunistamaan ja ravitsemaan ripsiä. Mikäli tuotteen turvallisuus mietityttää, ainakin minua huojensi tieto, että RevitaLash Advanced on ihotautilääkärin testaama ja silmälääkärin tarkistama tuote. Enkä ole huomannut tuotetta käyttäessäni minkäänlaista silmien ärsytystä. Sen sijaan olen iloinnut ripsissä tapahtuneista näkyvistä kaunistavista muutoksista!

Mikäli sinäkin unelmoit pidemmistä ja tuuheimmista ripsistä, 
RevitaLash Advanced voi olla vastaus haaveiden toteutumiseen.

*RevitaLash Advanced saatu blogin kautta testiin.
Lisätietoa tuotteesta löydät täältä.

Misorella

6 kommenttia :

 1. Huomaa kyllä eron. Mulla tahtoo silmälasit hangata ripsiin, niin välistä tuntuu,että ripset ovat niin nysät. Tätä voisi testata omiin silmiin ja kulmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että vinkistä oli hyötyä! Kävin muuten juuri hakemassa optikolta uudet silmälasit. Tuli mieleen, että kannattaa käydä säädättämässä lasit kuntoon optikolla. Tänään nimittäin kyseltiin minultakin, että osuvatko ripset linsseihin ja sen mukaan sitten muotoiltiin aisat kohdilleen. :)

   Poista
 2. Jep, eron kyllä huomaa. Taitaa mennä minulla tilaukseen ripsiseerumi heti joulun jälkeen. Josko näihin harvoihin tynkä ripsiin saisi vähän glamouria ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säännöllisellä käytöllä toimi ainakin itselläni. Olen nähnyt joissakin blogeissa vieläkin näkyvämpiä tuloksia, joten toivotaan parasta myös sinun ripsiesi osalta! :)

   Poista
 3. :O Vau! Pitää laittaa korvan taakse tämä vinkki, eron huomaa hyvin ja ripsissä jo millin parin pituusero näyttää paljolta meikin kanssa sekä ilman. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Pienikin lisäpituus tekee ihmeitä! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.