Lumeton talven ihmemaa

12. joulukuuta 2015En kaipaa lunta tuomaan talven tuntua tai joulumieltä, mutta sen sijaa ilahdun kirkkaista valoista, jotka loistavat Helsingin pimeillä kaduilla. Puut, pensaat, puistot ja rakennukset paistattelevat hohtavassa valaistuksessa, joka lämmittää myös mieltä.
Yksi kauneimmista paikoista kaupungin keskustassa on Espan puisto, jossa käyskentelevät valoa iltaan tuovat eläinhahmot. Katsoessani valaistua kaupunkia minulle tulee olo, että tämä on minun kaupunkini.
Ripustimme kanssa-asukin kanssa olohuoneen ikkunaan joulutähden. Iltaisin sammutan valot ja pötkötän sohvalla katsellen ikkunassa loistavaa tähteä. Tänä vuonna joulufiilis tuntuu voimakkaammin kuin parina viime vuonna. Se tunne se vasta lämmittääkin!

Misorella

4 kommenttia :

 1. Onpa upeita! :) Meidän pitäisi myös huomenna laittaa jouluvalot parvekkeen kaidetta koristamaan. Kyntteliköt jo ovatkin ikkunoissa :). Kyllä erilaiset valot vain kuuluvat jouluun :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä valot vaan tuo tunnelmaa! Kuulostaa kivalta tuo teidän kaiteen valaisuprojekti! <3

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia, hienosti olet illan valoa (tai pimeyttä, miten sen nyt ottaa) hyödyntänyt! <3 Mie haluaisin nuo valot nähdä livenä, pitää kattoa josko ehtisi tulla Helsinkiin vielä ennen joulua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan fiiliksissäni kuvausreissulla. Olin nimittäin monena iltana töiden jälkeen ihastellut valoja ja totesin lopulta itsekseni, että joku ilta kuvaan valot. Täytyy sanoa, että en meinannut uskoa silmiäni, kun näin puiston ensimmäisen kerran. Niin kaunista, että sisällä läikähti!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.