Kynttilän valossa

14. joulukuuta 2015Nyt täytyy tunnustaa, että kävin kanssa-asukin vaatekaapilla! Sieltä lempi pikkumustani sai kaverikseen valkoisen kauluspaidan ja mustan kravatin. Asu on mielestäni pelkistetty, mutta samaan aikaan todella vahva. Halusin luoda särmikkyyteen hieman epätasapainoa laittamalla toiseen korvaan äidin vanhan korvakorun. Sen pari, kun on harmikseni karannut muille maille jo äidin käytössä vuosikymmeniä sitten.
Loppu vuosi kiitää sellaisella vauhdilla, että mukana ei meinaa pysyä. Harjoitteluni ja blogi on työllistänyt kokopäiväisesti ja To do -lista on ollut tapissa niin töissä kuin kotona. Myönnän, että olen väsynyt ja odotan joulun mukanaan tuomaa levähdystaukoa. Samaan aikaan olen kuitenkin ihmeellisesti intoa täynnä, tunnen oloni tehokkaaksi ja minulla on pitkästä aikaa hyvä mieli koordinoida ja tehdä asioita.
Viikonloppuna turvauduimme taas ullakon tarjoamiin kuvauspuitteisiin. Ulkona, kun satoi vaihteeksi! Vinttimme on hyvin koruton, joten halusin tuoda kuviin tunnelmaa kynttilöin. Ei varmaan mikään yllätys, sillä olen hehkuttanut viime aikoina valaisevista valopilkuista pimeydessä. Näissä kuvissa on jännä tunnelma, ne ovat levollisia, mutta jokin ääneen lausumaton niissä leijuu ilmassa.Kauluspaita ja kravatti kanssa-asukin I mekko Only I kengät Marc O'PoloUskallan sanoa tässä kohtaa, että ensi vuodesta tulee jännittävä! Se on varmasti iso syy siihen, miksi energiaa riittää pyörittämään montaa asiaa samanaikaisesti. En vielä paljasta enempää, mutta lupaan pitää teidät ajan tasalla, kun sen aika on. Kulunut vuosi on ollut aikamoista ala- ja ylämäkeä tunnetiloista toiseen. Kenties juuri siksi tuntuu niin hyvältä, että ensi vuosi lupaa enemmän nousujohdanteista menoa kuin alaspäin kääntyviä suupieliä.

P.S. Käyttekö te koskaan kanssa-asukin vaatekaapilla?

Misorella

2 kommenttia :

  1. Oi joi, nyt mä jäin täällä uteliaana odottelemaan missä jatkat töitä ja mihin portaaliin blogisi siirtyy jajaja...! Enhän mä malta odottaa! :D Hienoa että kivaa tiedossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.