Joulun taikaa

26. joulukuuta 2015Terkut Lahdesta! Joulun päivät ovat menneet vauhdilla, vaikka ovatkin olleet ihanan kiireettömiä. Vaikka sanotaan, että ei voi nukkua varastoon, olen tehnyt sitä silti. Tai ainakin ladannut virtaa energiavarastoihin. Tuntuu, että viime päivinä on syöty ja herkuteltu niin, että napa raikaa. Kinkkua on sulateltu sohvan nurkassa leffojen äärellä ja päiväunia nukkuen.
Aattona kävimme haudoilla sytyttämässä kynttilöitä. Vihertävä nurmi näytti jotenkin hassulta verrattuna totuttuun joulun valkeuteen. Muutamaa työvuoroista johtunutta poikkeusta lukuun ottamatta olen ollut kyseisellä reissulla mukana aina. Perinne aloittaa jouluun rauhoittumisen ja yhdessä tv:stä katsottu joulurauhan julistus antaa sille viimeisen silauksen.
Jouluaaton iltana suuntasimme tutussa kokoonpanossa kohti enolaa ja yhteisen joulun viettoa. Siellä oli pöytä koreana, unohtamatta tietenkään äidin joulunajan herkkupöytiä. Jotenkin en osaa ajatella joulua ilman omaa tai serkkuni perhettä. Tuntuu, että koskaan ei tiedä kuinka paljon yhteisiä vuosia on jäljellä, joten en ole kokenut tarvetta omien jouluperinteiden luomiselle.
Kanssa-asukki vietti joulua kanssamme jo toisena vuonna peräkkäin. Mistä tulikin mieleeni, että saattaa olla, että hän oli pitänyt ennen joulua palaverin joulupukin kanssa. Olin nimittäin kirjoittanut joulupukille toivovani kameralleni erästä tiettyä Olympus PEN:ille tarkoitettua kameralaukkua. Joulupukki pyysi kuitenkin toivomaan jotain muuta. Saattaa olla, että tirautin pari onnenkyyneltä joululahjapakettia avatessani, kun sieltä paljastui se ensisijainen toive.

Miten teillä on mennyt joulun päivät? 
Saitteko kivoja lahjoja, kenties jotain toivottua tai ihania yllätyksiä?

P.S. Muistattehan, että joulukalenterin viimeinen luukku on avoinna vielä 27.12. asti!

Misorella

8 kommenttia :

 1. Ihania tunnelmia kaunotar Misorella ja tuo kameralaukku on yliveto! Ihasteltiin niitä silloin Indiedays Inspiration päivässä. :) Sydämellistä iltaa ja toivottavasti pian taas tavataan <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tiia! Olen niin onnellinen kameralaukusta! Joulu oli lämmin tunnelmainen, oli ihana olla koolla tutulla jengillä. Eiköhän me pian törmätä taas! Mukavia vuoden viimeisiä päiviä! <3

   Poista
 2. Voi nam mikä kameralaukku!!

  Ihania jouluisia tunnelmakuvia olet ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kameralaukku on kuin karkki! <3

   Poista
 3. Ihana pukki sulla ollut ;) Ihana on myös tuo laukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! <3 Joulupukille kannattaa kirjoittaa! ;)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja mikä kameralaukku! <3 Tyylikäs. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saanut laukusta silmiäni irti syksyn Bloggers' Inspiration Dayssa. Siitä se ajatus sitten lähti. Insproivaa todellakin! ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.