Hiusten kuntoremontti Pro Fiber -hoidolla

5. joulukuuta 2015

*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita ja palveluita.Hiuksillani on ollut jännä syksy, sillä ne ovat kokeneet täydellisen kuntoremontin. Kun kampaajani kysyi lokakuun alussa olisinko kiinnostunut testaamaan L'Oréal Professionnel'in Pro Fiber -hoitoa*, en miettinyt pitkään vastatessani kyllä. Toki ensin oli pakko käydä lukaisemassa mistä oli kyse. Ensimmäinen ajatus oli, että voikohan tämä toimia oikeasti. Nyt tiedän, että voi!

Yllä näkee lähtötilanteen istuttuani kampaajani tuoliin ja lopputuloksen Pro Fiber -hoidon ja hiusvärin jälkeen. Hiuksiin ei ole lisätty jälkeen kuvassa mitään hiuksiin jätettäviä hoito- tai muotoilutuotteita, eikä niitä ole vielä edes leikattu. Hiusten kuntoremontti ei kuitenkaan jäänyt vain kampaamossa tehtyyn hoitoon, vaan sain mukaani kotihoitotuotteet*, jotka ylläpitävät lopputulosta ja myös uudelleen aktivoivat hoitovaikutuksen. Hiusteni kunto on parantunut viimeisien kuukausien aikana lisää, minkä olettekin saattaneet huomata asukuvista.Hiusten värjäys ennen Pro Fiber -hoitoa.

Tässä kohtaa moni varmasti miettii, mikä ihme Pro Fiber -hoito on! Kyseessä on hiustenhoitosarja, joka suojaa, korjaa ja jälleenrakentaa hiuksia. Kelle hoito sopii? Tuotesarja sopii vaurioituneille hiuksille ja Pro Fiber -sarja koostuu kolmesta tasosta hiusten vahingoittumisasteen mukaan. Tuotteiden sisältämän APTYL 100 -teknologian ansioista kampaamoissa tehty hoito voidaan uudelleen aktivoida sarjan kotihoitotuotteilla.Minulla on käytössäni santelipuun tuoksuinen, 
vaurioituneille hiuksille tarkoitettu Restore-hoitosarja. 

Mitä parannuksia hiuksilleni on tapahtunut? Heti kampaamossa tehdyn hoidon jälkeen hiukset tuntuivat silkkisen sileiltä, hyvin elastisilta, terveiltä ja myös runsailta tyvestä latvaan. Kotihoidon myötä niistä on tullut entistä sileämmät (pörröisyys on vähentynyt), hyvin kiiltävät, runsaan tuntuiset ja myös hiusten latva näyttää terveeltä ja hyvännäköiseltä vielä kaksi kuukautta kampaamokäynnistä.Pesupaikalla odottamassa hiusvärin huuhtelua.

Mietit varmaan miten hoito tehtiin kampaajalla. Kampaajani teki ensin hiusdiagnoosin selvittääkseen, kuinka vaurioituneet hiukseni ovat. Sen jälkeen hän valitsi minulle kolmesta vaihtoehdosta vaurioituneille hiuksille tarkoitetun Restore-hoitosarjan. Kaikkiin Pro Fiber -sarjoihin kuuluu shampoo, hoitoaine, naamio ja jätettävä hoitoaine. Pro Fiber -hoito tehtiin hiusten värjäyksen yhteydessä.Hiukseni pestiin värin huuhtelun jälkeen kahdesti Restore-sarjan shampoolla.


Pyyhekuiviin hiuksiin levitettiin shampoopesun jälkeen Restore-tehohoito.


Tehohoito sai kaverikseen suojaavan Regenerate-hiusnaamion,
joka sisältää APTYL 100 -molekyyliä.

Päänahan hieronnan ja viiden minuutin vaikutusajan jälkeen hiukset emulgoitiin ja huuhdeltiin hyvin. Kotona olen pessyt hiukseni Restore-sarjan shampoolla ja hoitoaineella. Lisäksi minulla on ollut käytössäni saman sarjan hiuksiin jätettävä hoitoaine. Kampaamossa aikaan saatu hoitovaikutus aktivoidaan kotona joka neljännellä hiuspesulla. Silloin hiukset pestään normaalisti valitun sarjan shampoolla, mutta hoitoaineen sijaan hiuksiin levitetään Re-Charge -tehohoitoampulli.Hiusten föönaus Pro Fiber -hoidon jälkeen. Jälkeen kuva otettiin tämän jälkeen.


Sitruunan ja hunajan tuoksuinen Rectify-hoitosarja 
sopii hieman vaurioituneille hiuksille. 


Vaniljan tuoksuinen Reconstruct-hoitosarja on 
tarkoitettu erittäin vaurioituneille hiuksille.


Kampaajani siisti vielä hiusten latvat leikkauksella ja teki hiuksiin ihanat kiharat.

Laitan tähän loppuun vielä muutaman kuvan tämän syksyn asukuvista, joista näkee hyvin missä kunnossa hiukseni ovat tällä hetkellä. Ensimmäinen kuva on otettu viikko kampaamokäynnistä ja viimeisin marraskuun loppupuolella. Sydämellinen kiitos kampaajalleni, Jennille, jonka ansiosta löysin Pro Fiberin ja ihanalle kuvaajalleni, Minnalle, joka oli taas kuvausapuna bloggaavalle ystävälleen!
*Pro Fiber -hoito ja kotihoitotuotteet saatu blogin kautta Salon Backstagelta.
Kampaamossa otetut kuvat Minna Lehtimäki / muokkaus Misorella

Lisätietoa Pro Fiber -hoidosta löydät täältä.
Kampaamo Salon Backstagen sivuille pääset tästä.

Misorella

2 kommenttia :

  1. Noista ennen- ja jälkeen-kuvista näkee kyllä selvästi tuon eron - hiukset näyttävät niin paljon terveemmiltä :). Vitsit toi punanen on vaan sun juttus, aina jaksan ihastella sun hiuksia :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Punainen on mun juttu. :) Oli hämmentävää, mikä ero hiusissa näkyi ja myös tuntui heti ensimmäisen kampaamossa tehdyn käsittelyn jälkeen. Jokaisen kotiaktivoinnin jälkeen tulee sama fiilis, kun hiukset tuntuu niin terveen tuntuisilta. Täytyy kyllä sanoa, että olen ihastunut! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.