Foodin Ambassadorien herkulliset joulureseptit e-kirja

1. joulukuuta 2015



Kuukauden vaihduttua joulukuuhun tekee jo vähän mieli tuoksutella jouluisia tuoksuja ja herkutella. Kun, kuulin, että meillä Foodin Ambassadoreilla on mahdollisuus osallistua jouluisen e-reseptikirjan tekoon, tiesin heti millä reseptillä haluan olla mukana!




Raakasuklaasta on tullut yksi suosikkiherkuistani. Kaikista parasta raakasuklaa on kuitenkin itse tehtynä, sillä vain luovuus on rajana herkun maustamisessa. Olen pariin otteeseen testaillut e-reseptikirjaan päätynyttä ohjetta ja saanut kanssa-asukinkin rakastumaan kotitekoiseen raakasuklaaseen.




Olin erittäin ilahtunut saadessani valmiin Foodinin e-reseptikirjan käsiini. Siitä tuli niin kaunis ja tunnelmallinen houkuttelevine kuvineen ja ohjeineen. Saattaa olla, että punastelin hieman myös mielihyvästä, sillä suklaareseptini kuva päätyi e-reseptikirjan kanteen.

Jaan oman Tumman taateliraakasuklaan -reseptini myös täällä blogissa, mutta kannattaa ehdottomasti käydä lataamassa omaksi iloksi ilmainen e-reseptikirja. Sieltä löytyy myös muiden Foodin Ambassadorien ihania reseptejä, joissa on joulun taikaa. Terveelliset ja maistuvat reseptit ovat maidottomia, gluteenittomia, sokerittomia, joten ne sopivat monen herkkusuun makuun.




Herkulliset joulureseptit voit ladata e-kirjana tästä linkistä. Reseptien fiilistely kannattaa myös sen takia, että e-kirja kätkee sisälleen myös pienen rahanarvoisen Foodinin joululahjan! 

Toinen vinkki joulun odotukseen on Foodinin FB-sivuilta löytyvä joulukalenteri, jossa esitellään joka päivä yksi tuote. Viikon päätteeksi joku onnekas voi voittaa kaikki viikon tuotteet itselleen! Mukaan arvontaan pääsee kommentoimalla yhteen tai useampaan arvontapostaukseen. Tarkemmat ohjeet läydät Foodinin FB-sivuilta.




Tumma taateliraakasuklaa

3 rkl raakakaakaojauhetta
3 rkl vaahterasiirappia
1 tl kanelia
1 vaniljatanko
200 g kuivattuja taateleita
Ripaus ruususuolaa

Paloittele kuivatut taatelit kolmeen osaan ja aseta ne pienien suklaavuokien pohjalle. Halkaise vaniljatanko ja raaputa mustat siemenet veitsen kärjellä suklaamassaa varten. Pilko raakakaakaomassa pieneksi ja lisää se raakakaakaovoin kanssa lasi- tai teräskulhoon. Sulata ainekset vesihauteessa hyvin sekoittaen. Mittaa suklaaseoksen joukkoon loput mausteet. Kaada sula suklaamassa vuokiin niin, että taatelinpalaset peittyvät. Laita raakasuklaat lopuksi jähmettymään jääkaappiin. Nauti jouluisista mauista ja tuoksuista!

Tunnelmallista joulun odotusta!

*Lucuma saatu blogin kautta testiin.

Misorella

4 kommenttia :

  1. Oiiii, nam! Näitä pitää ilman muuta kokeilla. Varsinkin kun raakasuklaan kanssa ei ole vielä leikitty :) Onnittelut myös kansikuvasta, on mahtavaa saada tunnustusta omasta ahkeroinnista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, toivottavasti tykkäät! :) Tumma suklaa on oma suosikkini. :) Tuli kyllä hyvä mieli tuosta kansikuvasta. Kivaa päivää huomiselle! <3

      Poista
  2. Nam. Tämä postaus meni kirjanmerkkeihin, pakko kokeilla reseptiä! :) Raakasuklaa on kyllä todella hyvää, tykkään kovasti. <3

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla! :) Hyviä herkkuhetkiä, sitten, kun raakasuklaan aika koittaa. Kauniita unia ja mukavaa päivää huomiselle! <3

    VastaaPoista