Misorellan joulukalenteri

29. marraskuuta 2015Nyt on pakko tunnustaa, että olen mennyt tonttuilemaan teidän selkänne takana! :)

Lokakuun lopulla ajatuksissani vahvistui pitkään mielessä pyörinyt mieliteko. Aloin sen myötä selvitellä saisinko järkättyä joulukalenterin blogiin. Olen jo parin vuoden ajan haaveillut salaa kalenterin toteutuksesta ja nyt se on kuulkaa mahdollista!

Sen lisäksi, että olin kerrankin ajoissa liikenteessä suunnitelmineni, kiitos kalenterin toteutumisesta kuuluu erityisesti ihanille yhteistyökumppaneille! Olen niin innoissani joulukalenterista, että en meinaa malttaa odottaa, että kuu vaihtuu joulukuuhun ensi tiistaina. Kalenteri on lämmin kiitos siitä, että olette siellä ruudun toisella puolella lukemassa ja kannustamassa!

Vaikka kalenterin kanssa tonttuilu on ottanut oman aikansa, on ollut mahtavaa toteuttaa sitä. Kanssa-asukin mielestä olen ollut intoa täynnä, enkä voi väittää vastaan. On aina sydäntä lämmittävää saada itse lahjoja, mutta kyllä lahjan antamisen ilossa on jotain, mikä läikähtää vähän syvemmällä.

Misorellan joulukalenterin 24 luukuista löytyy joka päivä uusi arvontapalkinto kauneuteen ja hyvinvointiin liittyen. Samalla joulunodotuksesta tulee asteen verran jännempää, kun voi avata kalenterin luukkuja, vai mitä? Toivottavasti olette tästä yhtä innoissanne kuin minä!

Joulukuun 1. avautuu ensimmäinen luukku, joten pysykäähän kuulolla!

❤ Misorella

6 kommenttia :

 1. Pitääpä jäädä kuulolle. Aika kivoja tuollaiset kalenterit ovat myös lukijalle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin toivon. Uskon, että ilo tarttuu ihan varmasti. On tämä kyllä aika jännää! :D

   Poista
 2. Oi ihanaa! On aina ihan super kiva juttu kun bloggaajat jaksavat ilahduttaa lukijoita, juuri sen takia itsekin tein arvonnan kun siitä tulee itselleen niin hyvä mieli :) Oikein mukavaa sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samoilla linjoilla! :) On kiva laittaa hyvä kiertämään. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! Kääk, kohta se joulukuu koittaa! :D

   Poista
 3. Mäkin olen ihan innoissani tekemässä joulukalenteria, tosin en joka päivälle tehnyt luukkua vaan muutaman isomman jutun. Antaminen on kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa jännittävältä! Tonttuilu on niin kivaa! <3 Iloa alkavaan viikkoon muru! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.