Mandalat - aikuisten värityskirja

21. marraskuuta 2015Minulla on ollut tänä syksynä voimavarana teema "väriä elämään". Se ei ole niinkään toteutunut vaatevalinnoissa, vaan Instagramissa jakamissani valokuvissa ja tämän syksyn uuden harrastuksen värivalinnoissa.
Minun teki pitkään mieli hankkia oma aikuisten värityskirja, mutta ajattelin, ettei minulla ole sille aikaa. Kuten tiedätte, tämän syksyn myötä olen kuitenkin opetellut rauhoittumaan ja tekemään jotain mihin ei liity vain läppärin edessä istuminen.
Värityskirja tuntui sopivalta ajanvietteeltä mahdollistaen tekemisen omien aikataulujen mukaan. Valkkailin kirjakaupassa hyvän tovin mieleistä kirjaa. Valinnanvaraa löytyi mm. maisemista, eläinaiheista ja sarjakuvista abstrakteihin kuvioihin, ihan laidasta laitaan. Kun tartuin Mandalat-värityskirjaan, tiesin heti sen olevan se oikea.
Symmetriset Mandala-kuviot sopivat minulle, kuvioiden harmonia miellyttää silmääni ja rauhoittaa mieltä. Värittäminen on ihanan rentouttavaa ja vie ajatukset mennessään. Parasta on, että värityskirjaan voi tarttua lyhyeksikin aikaa ja uppoutua sekä värivalintoihin että suunnitteluun. Vaikeinta on silti lopettaminen, sillä värittäminen on niin koukuttavaa.
Misorella

10 kommenttia :

 1. MInä taistelin pitkään noita värityskirjoja vastaan - ja juurikin sen tähden, että tiesin koukuttuvani heti!
  No, nyt minulla on yksi - ikonivärityskirja ja koukuttuminen hyvässä vauhdissa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, mutta lopulta en voinut vastustaa kiusausta. Mukavia koukuttumishetkiä oman värityskirjasi parissa! <3

   Poista
 2. Upeita värimaailmoja! Mä kiinnostuin näistä kanssa loppukesästä mutta sitten se jotenkin jäi muka kiireiden takia, täytyypä kaivaa värityskirja taas esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sehän värityskirjoissa onkin parasta, että niihin voi palata aina uudelleen. Ei lopu väritettävät kuvat ihan heti kesken. :D Iloa luovaan värittämiseen!

   Poista
 3. Onpa kauniita väriyhdistelmiä! Täälläkin yksi värittely-fani. Ihan mahtavaa aivot narikkaan -puuhaa :)

  Ihana ja inspiroiva blogi sinulla! Samoja kiinnostuksen kohteitakin näkyisi löytyvän, joten jäänkin innolla seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, todella kiva kuulla! <3 Tervetuloa matkaan mukaan ja rentouttavia värityshetkiä myös sinulle! :)

   Poista
 4. Käy kurkkaamassa toki blogistani värityskirjankin sisältävä arvonta! Todella kauniisti olet värittänyt, mandalat ovat erityisesti itsenikin mieleen :) Oikein mukavaa sunnuntai-illan jatkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana! Käyn osallistumassa. :) Iloisia värityshetkiä sinulle! <3

   Poista
 5. Väriä täytyy elämässä olla. Värit tuovat voimaa elämään. Väritykseen varmasti jää koukkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen Maiju sanoit! <3 Kokeile ihmeessä, mutta paluuta ei välttämättä ole. ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.