Kristallin säihkyvää silmälasimuotia

27. marraskuuta 2015

Yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa.Palataan vielä kerran lokakuun viimeiseen viikonloppuun ja Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day -blogitapahtumaan. Instrumentariumin pisteellä oli mahdollisuus tutustua tänä syksynä liikkeisiin yksinoikeudella myyntiin tulleisiin Heritagen Swarovski -silmälasikehyksiin.

Optikkoliikkeen kuvausseinällä oli mahdollisuus kuvauttaa itsensä malliston kehysten kanssa. Näin kolmekymppisenä minusta on herännyt puoli, joka kaipaa sitä tunnetta, että kehykset tuovat parhaat puolet esiin näyttävästi ja persoonallisesti. Suuntasinkin mielenkiinnolla kehysten pariin.
Mietin samalla omaa silmälasihistoriaani. Sain ensimmäiset silmälasini ollessani yläasteella ja en valitettavasti kokenut asiaa kovinkaan mielekkäänä. Se saattoi johtua myös siitä, että en koskaan oikein kokenut viihtyväni silmälaseissani. Syy on varmasti ollut se, että kehysvalintani ovat oikeastaan aina olleet aika vaatimattoman oloisia omaan persoonaani verrattuna.

Silmälasikehykset ovat vaihtuneet toki iän myötä, mutta en ole päässyt oikein irti nuoruuden tuntemuksista. Sen takia olenkin käyttänyt monta vuotta piilolinssejä, koska niiden kanssa olen kokenut oloni hyväksi ja itsevarmaksi.

Olen kuitenkin huomannut, että viimeisen vuoden aikana olen aina sopivan tilaisuuden tullen löytänyt itseni sovittelemasta silmälasikehyksiä yhä avoimemmin mielin. Mieleen on noussut sen myötä ajatus, jos sitä kuitenkin löytäisi jotkut kivat pokat, joissa tuntisin oloni kauniiksi.
Löysin Instrumentariumin pisteellä helposti mieluisat kehykset kuvauksiin ystävällisen henkilökunnan avustuksella. Myönteisen kokemuksen jälkeen aloin harkita vakavasti, mikäli uskaltautuisin hankimaan taas pitkästä aikaa lasit. Tosin sillä erolla, että tällä kertaa ne olisivat nimenomaan näyttävä asuste, eivätkä pelkät näköä korjaavat silmälasit.

Oma valintani kuviin oli sinisävyiset Heritage säkenöivä -kehykset, joiden aisoja koristavat pienet kristallikiteet. Kehysmalli on muuten saatavilla myös mustana ja ruskeansävyisenä. Mustat kehykset olivat kuvauksissa, joten niitä en päässyt itse kokeilemaan, mutta luulen, että nekin olisivat voineet olla hienot.

Pidin valitsemissani kehyksissä niiden hieman kissamaisesta muodosta, joko kohotti kasvojen ilmettä. Minusta kiva yksityiskohta Heritagen Swarovski -kehysten kristallisomisteiden lisäksi on, että tyylikkäät kehykset ovat saaneet inspiraationsa menneiden vuosikymmenien klassisista tyyleistä. Uskon, että jokainen löytää oman suosikkinsa tyylikkäästä mallistosta.Kuvat / Tim Kiukas

Lisätietoa Instrumentariumin Heritagen Swarovski -silmälasikehyksistä löydät täältä.

Misorella

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Yllättävän nopeasti löysin kivat lasit valikoimasta. :) Ihanaa sunnuntaita kaunokainen! <3

   Poista
 2. Todella tyylikkäät rillit sinulla, mukava postaus muutenkin :)
  t. Nelliina, joka juuri on käynyt kiertelemässä optikkoliikkeitä sopivia kakkuloita etsien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo pokat näyttivät kyllä ihan oman näköisiltä heti sovitettuani niitä! :) Toivottavasti sinäkin löydät pian mieleiset rillit! Pidän peukkuja sille! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.