Hyppy Vagabondeilla

11. marraskuuta 2015


Kenkäkuvat: Julian Schröpel / Simbayu

Osallistuin toissa viikonloppuna Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day -tapahtumaan Helsingin kattojen yllä. Ravintola Maxinessa kokoontui kolmituntisen aikana iso joukko bloggaajia tapaamassa toisiaan ja tutustumassa tapahtuman yhteistyökumppaneiden osastoihin.

Päivän aikana oli mahdollisuus tutustua mm. syksyn ja tulevan kevään kenkiin ja laukkuihin Vagabondin osastolla. Lisäksi halukkaat saivat kuvauttaa itsensä omissa suosikki asusteissa kuvauspisteellä. Arvatkaa vaan halusinko!
Olen vuosia pitänyt Vagabondin kengistä. Se mihin olen erityisesti ihastunut, ovat pelkistettyjen mallien harkitut ja herkulliset yksityiskohdat, jotka viimeistelevät jalkineet. 

Tämän syksyn ja tulevan kevään Vagabond-mallistoissa laitoin merkille erityisesti, että kengän pohjissa on taas reilusti uurteikasta nostetta ja sievistelevät herrainkengät saavat uutta asennetta nilkkurimallien myötä.

Arvostan omissa kengissäni ja laukuissani erityisesti käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Haluan, että asusteeni ovat naisellisia höystettynä leikittelevillä yksityiskohdilla. Olen viime vuosina viehtynyt erityisesti mustiin kenkiin erilaisin metallisomistein, mutta konjakki värimaailma tekee taas paluuta kenkähaaveitteni sävyttäjänä. 
Arvata saattaa, että sen myötä tiesin heti mitkä kengät halusin valita omiin kuviini Vagabondin kuvauspisteellä. Ihanien saappaiden seuraksi löytyi vielä kaunis laukku, joka oli ihan minun näköiseni. Kuva hymy kertoo kenties kaiken mitä mieltä olin näistä asusteista, harmi vain, että ne olivat vain lainassa.

Vinkkinä: voit halutessasi osallistua lukijakilpailuun tutustumalla Vagabondin kevätmalliston ihanuuksiin Instagramissa. Löydät kuvat hashtagin #vagabondindiedays2015 takaa. Valitse omat suosikkisi ja regrammaa kuva 30.11.2015 mennessä hashtagilla: #vagabondindiedays2015 #modernvagabond @vagabondshoes Kaikkien regrammaajien kesken arvotaan kaksi 100€ lahjakorttia Vagabond Storeen.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.