Vihdoinko aikuinen?

12. lokakuuta 2015Etsin pitkään huivia, joka olisi riittävän pitkä ja lämpöisen runsas kietaistavaksi huolettomasti kaulan ympäri. Huiviehdokkaassa piti olla myös sopivasti sävyvaihtelua, koska takkivalikoimani on hyvin mustan puhuva. Haussa olleen huivin maanläheisen värimaailman piti sopia myös vaaleaan ihonsävyyn ja kauniin punaiseen hiusväriin.

Niin ja jotta ei olisi mennyt liian helpoksi, yleisilmeen piti olla hillityn tyylitelty, mutta samaan aikaan veikeän huoleton. Jep, tiedän, mikäli kaataisin kaiken tuon asiakaspalvelijoiden niskaan, taitaisin olla jokaisen myyjän kammoksuma asiakas suoraan painajaisista! Lohdutukseksi täytyy kuitenkin todeta, että hoidin ostopohdinnat ihan omassa päässäni.

Nahkakäsineet ovat olleet pitkään harkinnassa, mutta minkä sille voi, että olen tykännyt käyttää ennemmin mustia neulekäsineitä. Tähän äitini on todennut jo muutaman vuoden, että koska olen ajattelut siirtyä aikuisten käsineisiin.

No, nyt ovat tyytyväisiä niin äiti kuin omaksi yllätyksekseen myös tytär. Sain alkusyksystä vetoketjusomistein koristellut käsineet, joissa on tyttären kaipaamaa rock-asennetta, mutta myös niitä äidin perään kuuluttamaa naisellisuutta.

Huivi Mango
Nahkakäsineet KappAhl (saatu)

Misorella

2 kommenttia :

  1. Voi miten kauniit asusteet, kelpaisivat miullekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, itsekin tykkään noista tosi paljon. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.