Valintoja

31. lokakuuta 2015Lauantai toi tullessaan kohtaamisia tuttujen, ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa. Olin inspiroitumassa hyvässä seurassa joka syksyisessä Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayssa, johon palataan hieman myöhemmin ihan omassa postauksessaan. Sen verran sanon kuitenkin, että päivästä jäi hyvä mieli ja suupielissä tuntuu, kuinka paljon ne ovat kääntyneet tänään hymyn puolelle.
Olen niin iloinen, että pääsin osallistumaan tämänpäiväiseen! Viikolla jäi sairastaessa väliin kauan odotettu työpaikan pressipäivä ja uusien työtilojen tuparit. Arvaatte varmaan, että harmitti ja paljon! Joskus on tehtävä valintoja, joissa laittaa oman hyvinvointinsa etusijalle, vaikka kuinka tekisi mieli jotain muuta. Onneksi uusia juhlia tulee aina, joten tärkeintä on saada itsensä kuntoon tilanteen sitä vaatiessa.
Tiedän, että muutama vuosi taaksepäin olisin lähtenyt vaikka puoli tehoilla, kun kyse oli kunnon bileistä. Mitä sitä kieltämään, mikäli olisin viikolla syrjäyttänyt kamalan olon ja kuunnellut mielihaluja, olisin kuitenkin riekkunut kuplivan voimin aamuun asti. Jokainen arvaa mitä siitä olisi seurannut sairastelun suhteen. Sen myötä olisi jäänyt tämäkin kiva päivä väliin.

Kiitos kanssa-asukille asukuvista, vaikka kylmyys meinasi viedä voiton!
Kiitos myös mukavasta päivästä kaikille keiden kanssa kohdattiin!
Mukavaa Pyhäinpäivän iltaa kaikille!

Bleiseri H&M
Toppi H&M
Kaulakoru Vila
Housut H&M
Kengät Marc O'Polo

Misorella

10 kommenttia :

 1. Jesta toi sun tukka... täydellinen sävy. Jaksan aina vaan ihailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin ihan hulluna siihen, tuntuu niin omalta! Kivaa alkavaa viikkoa sinulle ihanuus! :)

   Poista
 2. Upea! Mikä parasta niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se vasta ihana oletkin! Kiitos! <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sun ehdotus oli hyvä, palataan siihen! Oli ihana nähdä! <3

   Poista
 4. Voi sua ihanaa. Oli ihana nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sua, Maiju, on aina kiva nähdä, tulee niin hyvä mieli! <3

   Poista
 5. Bongasin sut väkijoukosta, kun olimme johonkin pisteeseen tutustumassa, mutta sitten hukkasin sut, kun piti tulla moikkaamaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh, säkin olit siellä ja missasin sut. Mulle kävi sama juttu muutaman muun bloggaajatutun kanssa. Näin heidät vilaukselta kauempaa, mutta tiet eivät kohdanneet. Ens kerralla kyllä nähdään ja halataan! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.