Leikkiä väreillä

16. lokakuuta 2015Tiedättekö, kun aloin alkuviikosta aikaistamaan unirytmiäni, ei kaikki mennyt ihan putkeen. Sen sijaan, että olisin herännyt levänneenä, valvoin kaksi yötä leikkien piilosta unihiekanheittäjän kanssa. Valvottujen öiden mukanaan tuomista maailmanlopun tunnelmista on kuitenkin jo selvitty, kun sain sen jälkeen taas unikuvista kiinni.
En tiedä oliko (tarpeeksi) nukuttujen öiden tuoman virran ansiota, kun pukeuduin eilen töihin lähtiessäni varsin värikkäästi. Täytyy kyllä myöntää, että kuvia katsoessani, melkein hirvitti jälkikäteen väreillä leikittely, mutta jotenkin asu tuntui silti omalta. Joskus sitä vaan inspiroituu vaatekaapin äärellä.
Viikko on ollut aikamoinen, sillä töissä on menty tukkaputkella ja se heijastuu myös arjessa rauhoittumiseen. Alkava viikonloppu tulee tarpeeseen nollaamaan tilanteen. Tiedossa on näyttelyn avajaiset, I love me-messut ja sitä kaipaamaani vapaa-aikaa.
Väreistä, kun puhuttiin, pakko kertoa vielä, että olen löytänyt itselleni uuden harrastuksen. Aikuisten värityskirja, jossa väritetään mandaloita, on herättänyt minussa pienen taiteilijan ja osoittautunut myös loistavaksi keinoksi rentoutua iltaisin.

Mitä sanotte, menikö asun kanssa överiksi vai 
onko kokonaisuudessa sopivasti pilkettä silmäkulmassa?

Takki Elisa Fend
Huivi Mango
Neuletakki Marc O'Polo
Toppi Object
Kaulakoru TitiMadam
Shortsit H&M
Laukku Marc O'Polo
Kengät Ivana Helsinki (Kookenkä)

Hyvää viikonloppua!

Misorella

2 kommenttia :

  1. Ihanan värikäs asu! :) Olen kateuksissani koittanut bongailla noita samoja kissasortseja, mutta taisin myöhästyä. Rekissä oli nimittäin vain muutama kappale jäljellä, eikä tietenkään mun koossa... Tuo sinapinvärinen paita tuo ihanasti pirteyttä mukaan, omaankin kaappiin on rantautunut pari sinappista vaatetta. On se kumma miten entisestä inhokkiväristä tulikin yllättäen mieluisa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, harmi, että et saanut omia shortseja. :( Tuo sinappi väri on niin ihana, ihastun siihen joka syksy. :) Tässä oli muutama vuosi välissä, kun vaatekaapistani ei löytynyt mitään sen väristä, mutta punaisten hiusten myötä väri houkuttelee taas. Kivaa viikonloppua! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.