Kaipuun sanoin

5. lokakuuta 2015Syksy kiitää vauhdilla eteenpäin ja minusta tuntuu, että lokakuukin vaihtui puoli huomaamatta siinä tohinassa. Palataan kuitenkin vielä hetkeksi syyskuun loppuun asukuvien myötä. Olin samana ajankohtana ottamassa ystävälle blogikuvia ja hän nappasi yllä olevat kuvat minusta ennen kuin valo katosi horisonttiin. Oli kiva olla vaihteeksi itsekin kameran takana, mitä tulee asukuviin. Oli myös ihana kokea pitkästä aikaa se tunne, kun kuvaaminen vei mennessään.
Arkipäivät menevät näillä lakeuksilla käsi kädessä kiireen ja väsymyksen kanssa, mutta arkea maustaa onneksi edelleen into harjoittelupaikasta, onni arkisista iloista ja ystävien kohtaamisesta Helsingin päässä. Viikkoni ovat niin hektistä, että välillä on haastavaa sovittaa Lahti visiittejä kalenteriin, vaikka sielläkin asuu niin monta rakasta ja tärkeää. Tuntuu, että toiseen suuntaan halatessaan kääntää aina kuitenkin selkänsä toisille.
En tiedä onko se tämä syksy, ajankulu, välimatkat vai mikä, mutta minulla on tällä hetkellä ikävä niin monia asioita. Kaipaan supersankarileffamaratoneja ystävän kanssa, juoksulenkkejä auringonpaisteessa, kummitytön balettisipsutuksia, valokuvaamista omaksi iloksi, äidin tekemää kääretorttua, istuskelua veden äärellä, kiireettömyyttä, kissan kehräystä ja saunailtoja hämärtyvässä illassa. Jos jotain hyvää, joskus ikävälläkin on tarkoituksensa, se muistuttaa siitä mitä on ympärillämme ja saavutettavissa.Kuvat / Tanja
Editointi: Misorella

Neuletakki Ioanna Kourbela AW15
Paita H&M
Korvikset Re-Do
Legginssit Cypershop
Saappaat Marco Tozzi

P.S. Neuletakkia voi käyttää myös käänteisesti, asukuvat löydät täältä.

Misorella

10 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! <3 Mullakin on aina ikävä mennyttä. Hetkessä on vaikea elää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkeen on helppo tarttua, vaikka katson myös elettyä taaksepäin. Onneksi aina voi luoda uusia muistoja, sillä kaikki, mitä ikävöin tällä hetkellä on saavutettavissa. :)

   Poista
 2. Kiirettä pitelee juu, se on selkeästi tämän syksyn teema :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa joukkoon! :D Pidähän huolta itsestäsi! <3

   Poista
 3. Oi miten kauniita kuvia taas kerran! :) Kyllä nuo punaiset hiukset vain pukevat sinua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Punainen on niin pop! Viikonloppuna päivitetään väriä taas kampaajalla, jotta saadaan tyvikin uuteen kuosiin. :)

   Poista
 4. Miten ihana postaus ja upea neuletakki! <3 Kaunis olet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, hyvää viikonloppua sinulle! <3

   Poista
 5. No onpa todellakin taas kauniit kuvat! Hei joku päivä nähdään ja kuvataan mekin eiks? :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luet ajatuksia! :D Olen miettinyt samaa niin monta kertaa, joten ehdottomasti! :) Kaunista sunnuntaita!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.