Vilukissan neulepaita

16. syyskuuta 2015Välillä oikein huvittaa kuinka altis olen lämpötilojen vaihteluille. Olen ikuinen palelija ja minulla on jatkuvasti kylmät kädet, varpaat ja nenänpää. Arjen komiikkaa aiheuttaa kotioloissa se, että kanssa-asukilla on aina kuuma ja minulla samaan aikaan jäätävän kylmä.

Yritä siinä sitten tehdä kompromissia! Erityisesti syksyn koleus saa tämän vilukissan verhoutumaan neulepaitojen ja -takkien lämpöön. Reilu, juuri sellainen sopivan väljä, neulepaita on ihana pukea päälle. Punaisten hiusten myötä tuntuu kuin käyttööni olisi valikoitunut aivan uusi väripaletti myös pukeutumisessa.
Kai tuohon räiskyvään sävyyn on helpompi yhdistellä, sillä kasvotkaan eivät ole niin värittömät kuin vaaleampien hiusten kehystämänä. Koen, että punainen hiusväri ei ole koskaan tuntunut näin oikealta ja omalta. Saa nähdä kuinka kauan tämä villitys kestää, sillä tällä hetkellä tämä tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta.
Viime syksynä aloitin näihin aikoihin Muotitoimittaja opintoni ja mietin mikä minusta tulisi isona. Kesäkuun valmistumisen jälkeen ja uuden syksyn kynnyksellä pyörittelen edelleen samaa ajatusta mielessäni. Ero viime vuoteen on kuitenkin se, että olen löytänyt konkreettisia vaihtoehtoja sille mihin haluan pyrkiä.
Tällä hetkellä tuntuu, että viikkojen ohi kiitävä vauhti ei tunnu löytävän jarrua. Minulla on sellainen olo, että olen oikeassa elämänjunassa, mutta en uskalla jäädä junasta millään pysäkillä pois, etten vain menetä mitään oleellista. Ei sillä, että nautin päivien mukaansa vievästä temposta ja tuloksellisen tekemisen meiningistä.

Huomaan kuitenkin, että sama tahti jatkuu illalla arjessa. Haaveilen rauhallisesti viikonlopusta, sellaisesta suoritus ja somevapaasta ajasta, jolloin saisi vain olla, rentoutua, katsella ja kuunnella ympärilleen. Kello on taas jo puolen yön ja täällä sitä istutaan vielä koneen äärellä. Se tarkoittaa sitä, että yöunet jäävät taas vähiin.
Tällä hetkellä tuntuu, että aikaa ei ole työn ja blogin lisäksi muille harrastuksille tai kaikkien niiden ihmisten näkemiselle, ketkä haluaisi kohdata. Tarvitsisin selvästi elämäntaparemontin ajankäytön ja arjen suunnittelun suhteen. Näin ensihätään täytyy kuitenkin merkata se kaivattu lepohetki kalenteriin.

Tsemppiä viikkoon! 

Neulepaita H&M
Laukku Marc O’Polo
Farkut Marc O’Polo
Saappaat Marco Tozzi


Misorella

9 kommenttia :

 1. Itsekin mietin viikonloppuna, että 12.9. taisi opinnot alkaa! Harmi etteivät olleet sitä mitä odotin, vaikka paljon näki ja koki, odotin paljon intensiivisempää koulutusta ja sitä kirjoittamista! Tulevaisuus siis avoinna täälläkin.

  Somevapaita päiviä kannattaa merkata kalenteriin, ystävät ovat tärkeitä. Kun itse kävin töissä, päivitin blogia 1-2krt viikossa, jotta mukaan mahtuivat jumpat, koira ja ystävät. :)

  Neule sopii sulle hyvin ja on kivan värinen! Iloista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika samoilla linjoilla olen koulun suhteen. Toisaalta ajattelen, että ellen olisi valinnut sitä tietä, en olisi kenties uskaltanut tehdä uusia valintoja. Minusta tuntuu, että koulussa opin itsestäni nimenomaan tekijänä ja kokijana. Ne oivallukset heijastuvat myös oman osaamisen kehitykseen. Ei sen puoleen, että minäkin olisin kaivannut enemmän syväluotaavampaa opetusta. :)

   Luulen, että pitää vetää jokin raja, minkä ajan blogi saa ottaa. Alan ehdottomasti merkata kalenteriin päiviä, jotka on tarkoitettu muille asioille, mutta myös siihen akkujen lataamiseen.

   Ihanaa viikkoa muru! <3

   Poista
 2. Samanlaisissa fiiliksissä ollaan täälläkin, vaiheita kun ei löydy kuin kaksi — täysillä tai puhki. Rentoutuminen on kaukainen käsite ja nukkumaankin pitäisi ehtiä. Pitää loihtia jostain muutama ylimääräinen tunti päivään :) Lämpöisennäköinen neule, pitäisi varmaan itsekin kaivaa pikkuhiljaa villikset esille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todennut monelle, että lisätunteja tarvittaisiin vuorokauteen täälläkin. Olen suorittaja ja pahus vielä tunnollinen sellainen. Muistutan myös itseäni, että olen joskus polttanut itseni kovassa vauhdissa loppuun ja tällä kertaa en haluaisi päätyä siihen pisteeseen.

   Luulen, että se, että kaipaa lisätunteja vuorokauteen on ainakin omalla kohdallani hälyttävä merkki. Osoitus siitä, että asiat täytyisi laittaa tärkeysjärjestykseen, suunnitella ja uskaltaa päästää asioista irti ilman loputonta korjailua ja hiomista. Siinä haastetta syksyyn! :)

   Tsemppiä kiireen keskelle, toivottavasti sinäkin muistat rentoutua välillä! <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Näissä kuvissa on syksyn haikeutta, mutta myös leikkimielisyyttä. Sellaisena näen syksyn nykyään, kujeilevana vuodenaikana. :D Ihanaa viikkoa kaunokainen! <3

   Poista
 4. Voi kun sun neuleesi on kaunis ja sopii kuin nakutettu sun hiuksiisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, ihan kuin ne olisi luotu toisilleen! ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.