Varjoista valoon

12. syyskuuta 2015Mitä tehdä, kun ulkona sataa, mutta asukuvat pitäisi silti ottaa? Vaikka kanssa-asukki on aina lähellä, arjen menot eivät aina jousta asukuvia varten. Kuvaustreffit pidetään siis silloin, kun on sovittu. Samalla, kun sadevesi valui kotimme ikkunoita pitkin, tämä kaksikko pohti minne mennä. Kaunista säätä, kun ei valitettavasti voi tilata, vaikka kuvauspäivän voikin sopia etukäteen.
Sade ropisi ja rummutti ikkunalautaa, kun mietimme missä kuvat voisi ottaa sisätiloissa. Siitä se ajatus sitten lähti ja siirryimme kuuntelemaan sateenropinaa talomme ullakolle. Siellä sijaitsevat asukkaiden varastotilat, mutta ylimmässä kerroksessa on myös paljon tyhjää lattiatilaa. Kattokorkeus vintillä on matala ja tilaa jakavat katonrajassa köysistä vedetyt pyykkinarut, vanha sohva ja muut parempia päiviä odottavat hylätyt tavarat.
Mikä parasta, kattoikkunoista siivilöityy luonnonvaloa, jolla voi leikitellä kuvia ottaessa. Nämä kuvaukset veivät mennessään sillä pieni tila tarjosi niin paljon erilaisia kuvauspaikkoja. Vintit saattavat olla varsinaisia aarreaittoja, mutta tällä kertaa itse paikka oli varsinainen löytö sateenkaareen toisesta päästä. Rock-henkinen asu sai yllättäen sellaiset kuvauspuitteet minkä rinnalla aurinkoinen sää ja ulkona otetut kuvat tuntuvat näin jälkikäteen vain huonolta idealta. Varsinainen sadepäivän ilo!

Takki New Yorker
Toppi Object
Kaulakoru Pieces
Hame Gina Tricot
Laukku River Island
Kengät Marc O'Polo

Misorella

12 kommenttia :

 1. Vautsi mitä kuvia! Kerros vähän, millä kameralla (Olympuksella?) kuvat on otettu? Oletko käyttänyt salamaa ja mitä objektiivia käytit? Sisätiloissa sellaisen syvyyden saaminen kuviin on vaan niin hankalaa, erityisesti kun valo-olosuhteet on vähänkään haastavammat.. Kauniita kuvia ja wou, mikä rokkibeibi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kuvat on otettu Olympus PEN 7:lla ja objektiivi on valovoimainen 45 mm F1.8., joka piirtää kuviin kauniin pehmeän taustan. Varaston puolella oli sähkövalot päällä, mutta tämä puoli ullakosta oli kokonaan ikkunasta tulevan luonnonvalon varassa. Kuvat on otettu ilman salamaa. Aikamme testailimme ja pakko sanoa itsekin, että kyllä kannatti. :)

   Poista
 2. Mahtava nahkahame! Olen itsekin kyttäillyt jonkunnäköistä nahkista omaan kaappiin, mutten ole vielä törmännyt vaaleaan tai pastelliseen vaihtoehtoon... :) Upeanhenkisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan, että sinäkin löydät vielä omasi ja toivevärissä! :)

   Poista
 3. Upeita kuvia - kertakaikkisen upeita! Ihanasti valo leikkii varjoineen.
  Hame on kyllä niin rok-rok - ottaisin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hame on kyllä ihana! Se on kivan mittainen ja tuo halkio tuo siihen sopivasti särmää. ;)

   Poista
 4. Niistähän tuli upeita kuvia ja hienosti saitte valon riittämään, vaikka ullakko kuulostaa paikkana aika pimeältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamme etsimme sopivia kohtia, missä valo riittää kuviin. Toisella puolella vinttiä oli sähkövalot varastohäkkien yllä. Se ei tosin paljon auttanut toisella puolella vinttiä, kun tilojen välillä oli vielä osittain seinä välissä. Kuvista tuli kyllä aikamoisia! :)

   Poista
 5. Wau! Aivan upeita otoksia. Ihan muotilehtikamaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana! Mukavaa viikon alkua sinulle! <3

   Poista
 6. Aivan ihana asu, vitsit mikä hame! <3 Upealta näytät ja erittäin kaunis tausta + valo näissä kuvissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli kyllä onnistunut kokonaisuus omastakin mielestäni. Ainoa mitä mietin, on se, miksi ihmeessä en ole aiemmin tajunnut yhdistää tuota takkia ja hametta. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.