Treat-kynsilakat - upeita sävyjä Berliinistä

26. syyskuuta 2015

*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita.Kävin viikolla Hotelli Tornin sisäpihalta löytyvässä Living Day Spa -kauneushoitolassa, jossa pääsin tutustumaan berliiniläiseen Treat-kynsilakkakokoelmaan. Upeiden värisävyjen lisäksi mielenkiintoisen Treat-lakoista tekee se, että niissä on 5-Free koostumus. Se tarkoittaa sitä, että lakat eivät sisällä haitallisiksi luokiteltuja kemikaaleja. Postauksen lopusta löytyy linkki kynsilakkojen sisältämiin raaka-aineisiin.

Sain valita hoitolassa Treat-kynsilakan (18,90€/15ml), jolla minulle tehtiin pikamanikyyri. Täytyy sanoa, että valinta ei ollut helppo herkullisten sävyjen äärellä. Olin päättänyt etukäteen, että haluan tumman hohtoisen tai nuden beigen lakan syyspäivien iloksi. Hoitolassa oli samaan aikaan käymässä Anna-Maria, jonka kynsissä näin ihanan metallinhohtoisen tumman luumun värisen lakan.

Datenight nimeä kantava lakka leikki upeasti valossa ja en voinut vastustaa kiusausta kopioida tyyliä. Ilahduin, kun sain kotiin viemiseksi kyseisen lakan ja sen seuraksi alus- ja päällyslakan sekä sarjan kynsilakanpoistoaineen. Kynsilakka on saanut viikon aikana kehoja upeasta sävystä, mutta itse olen ollut tyytyväinen myös siihen, että se on säilynyt kynsillä huolitellun näköisenä pitkään.

Treat Collection -lakkakokelma sisältää eri värimaailmoja, jotka tuovat arkeen berliiniläistä huolettomuutta ylellisellä tavalla. Sarjan nudesävyt ovat vaaleita, puhtaita ja lähes läpikuultavia ja pastelliset kynsilakat herkän sävyisiä kysillä. Punaiset, oranssit, pinkit, beiget, harmaat, syvän violetit, viininpunaiset ja mustat sävyt taas ovat loisteliaan kiiltäviä lakkoja, joita taittavat upeasti helmiäinen tai metalli. 

Sarjan täydentää kynsilakanpoistoaine (29,90€/236ml), joka sisältää A-, C- ja E-vitamiineja sekä arganöljyä. Kynsiä hoitava kynsilakanpoistoaine on soijapohjainen, mikä jännitti hieman, sillä saan allergisen reaktion syödessäni soijaa. En huomannut kuitenkaan manikyyrissä minkäänlaista ihoärsytystä, joten uskallan testailla tuotetta myös kotikäytössä.
Kauneushoitolavisiitti kesken työpäivän oli ihana rentouttava. Siksi onkin kiva kertoa, että Living Day Spa tarjoaa blogin lukijoille tarjouksen esimerkiksi pikkujoulukynsien huoltoon. Ottaessasi ystävän mukaan nauttimaan kynsien pikamanikyyrista, saat toisen hoidoista veloituksetta. Nail Fresh up -kynsihuolto kestää 20 minuuttia ja sen hinta on normaalisti 30€ yhdeltä hengeltä. Tarjous on voimassa marraskuun loppuun saakka! Hotelli Tornin sisäpihalla sijaitsevan Living Day Spa -kauneushoitolan yhteystiedot löytyvät täältä.
Treat-kynsilakat ovat vapaita seuraavista kemikaaleista: formaldehydi, formaldehydi resiini, tolueeni, dibutyyliftalaatti ja kamferi. Haitalliset aineosat on korvattu raaka-aineilla, jotka on todettu turvallisiksi ja ympäristöystävällisiksi. Kynsilakat ovat lisäksi gluteenittomia ja vegaanisia. Kynsilakkojen sisältämiin raaka-aineet löytyvät täältä.

*Treat Collection kynsilakanpoistoaine, alus- ja päällyslakka sekä kynsilakka saatu blogin kautta testiin.

Misorella

2 kommenttia :

  1. Kunpa mäkin voisin vähän enemmän intoilla kynsilakoista mut eei. Niin hankalaa töiden takia. Mut ehkä joskus sit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjaa, että työ rajoittaa lakkaleikkejä. Onneksi aina voi lakata kynnet ainakin juhlaa varten. Tsemppiä ja haleja uuteen alkavaan viikkoon! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.