Muistoja Berliinistä

1. syyskuuta 2015Tänään palataan ajassa taaksepäin, vuoteen 2010 ja muistellaan serkusten Berliinin matkaa. Syyskuinen pidennetty viikonloppu museoiden ja nähtävyyksien kaupungissa vei mennessään kaksi reissaajaa. Koettua tuli museosaaren aarteita, shoppailua, herkuttelua, mutta myös naurun täyteistä yöelämää. 

Arvata saattaa, että kamera lauloi, vaikka blogimaailma ei ollut silloin edes juolahtanut mieleeni. Matkalla oli kiva olla, sillä saimme majoittua serkkuni ystäväpariskunnan luo, jotka itse matkasivat samaan aikaan toisella puolella maailmaa. Oleminen oli varsin kotoisaa ja keskikaupungin syke kutsui lyhyen bussimatkan takaa kotihotellin asukkaita. 
Se, miksi Berliini tuli viime viikonloppuna mieleeni, on kuvissa olevan topin ansiota. Kyseinen kaunokainen oli hankinta samaiselta reissulta ja mätsäsi silloisten oranssien hiusten kaveriksi täydellisesti. Vuosien varrella oma figuurini eli omaa elämäänsä ja toppi löysi välillä kodin serkun vaatekaapista. 

Siellä se riippui käyttämättömänä, kunnes juolahti serkkuni mieleen punaisten hiusteni myötä. Sain topin viime lauantaina sovitettavaksi ja otin sen varsin onnellisena takaisin omaan vaaterekkiini. Pitihän kyseistä ihanuutta ulkoiluttaa mahdollisimman pian töissä, joten asukuvissa nähtävissä tiistaipäivän toimistoasu. Myönnettäköön, että en pidä korkoja joka päivä, mutta aamulla meillä oli pressitilaisuus, joka vaati kissamaiset korkkarit asun täydentäjäksi.
Tiedättekö, vanhojen kuvien kautta on kiva palata ajassa taaksepäin. Vaikka pidän matkakuvat tällä kertaa muistojen arkistoissa, otoksia katsellessa tulee hyvä mieli ja suupielet kääntyvät hymyyn. Viisi vuotta tuntuu lyhyeltä ajalta, mutta siinä ajassa moni asia on ottanut uutta muotoa. Se on kuitenkin varmaa, että lähden koska tahansa serkun kanssa reissuun, sen verran kova duo tästä parivaljakosta on kehkeytynyt viime vuosien varrella. 

Nähtävää ja koettavaa jäi myös Berliiniin ja eihän sitä koskaan tiedä, vaikka sitä vielä joskus otettaisiin yhteistä selfietä Brandenburgin portin edustalla. Samainen nähtävyys löytyy myös meidän kummankin Nomination rannekorun palasesta, se on pysyvä symboli yhdessä jaetuista hetkistä Berliinissä.

Toppi WE Fashion
Housut Pieces
Korkokengät DinSko

Kuvat Noora Piispanen
 
Misorella

10 kommenttia :

 1. Hauska kun voitte siellä kattojen yllä kuvailla! :) Toppi on kiva ja aamun tilaisuus (ne tarjoilut!!) näytti huikealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat on kieltämättä kohdillaan! ;) Olen niin iloinen, että tuo toppi löysi takaisin kotiin. Aamun tilaisuus oli kyllä mukava, hyvä startti päivään. :)

   Poista
 2. Aivan upeat kuvat!!! <3 Toivottavasti pian taas nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä on hyvät puitteet asukuville! ;) Eiköhän me taas pian törmätä! Halaus! <3

   Poista
 3. Ihana kokonaisuus ja todellakin tuo toppi sopii punaisten hiusten kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt menee kieltämättä värimaailma sopivasti yksiin! :)

   Poista
 4. Kaunis asukokonaisuus ja nuo kengät ovat kyllä aivan upeat! <3 Sopivat hyvin siulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkistettyyn asuun sai kivasti särmää kissamaisilla kengillä. :)

   Poista
 5. Ihania kuvia. Mua otti ihan vatsanpohjasta toi kattojen korkeus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sijainti on vain muutama harppaus kattoterassilta. Lähemmäs katonreunaa minua ei olisi saanut edes pakottamalla tai sitten liikkuminen olisi tapahtunut konttaamalla. :D Nim. korkealla huippaa!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.