Kun musta on uusi musta

27. syyskuuta 2015Kirjoitin heinäkuussa siitä, miten viehtynyt olin kesän tullen vaaleisiin sävyihin. Syksy on kuitenkin tehnyt taas tehtävänsä! Tämä vuodenaika saa minut siirtämään kirkkaat värit ja leikkisät printit vaatekaapin perälle odottelemaan suotuisampia tuulia. Muutos tapahtuu aina väistämättä syyskuun kynnyksellä, sillä silloin astuu kuvaan mieliteko mustiin vaatteisiin. Silmääni viehättävät sen myötä asuvalinnat, joissa on rohkeaa asennetta ja herkkää säröä samaan aikaan.
Yleisesti ottaen tähän aikaan vuodesta lempihuivissani on pääkalloja, surupukuni kesän mentyä on tummanpuhuva ja tyylini muuttuu enemmän rokimpaan suuntaan. Kuvissa viime viikonlopun keikka-asua, joka on hyvä esimerkki tästä alitajuisesta muutoksesta pukeutumisen suhteen. Ei ole varmasti vaikea arvata, että kaverikseen toppi sai mustat housut, tumman niittilaukun ja rouheat nilkkurit, jossa on hopeanvärisiä solkia.
Olen pitkään miettinyt mistä tämä asennemuutos pukeutumisessa johtuu. Ajattelin jossain vaiheessa, että tummeneeko vaatevalintani sen mukaan mitä aikaisemmin syksyillat hämärtyvät pimeyteen. Olen tullut siihen tulokseen, että musta sävymaailma on itselleni syksyn muutoksissa jonkinlainen turvavaate. Talven hiivittyä syksyn jalanjäljissä mukaan kuvioihin, muuttuu pukeutumisenikin taas hieman rennompaan suuntaan myös värivalintojen suhteen. Siihen asti musta on kuitenkin uusi musta!

Oletko sinä huomannut omassa pukeutumisessasi tyylivaihteluita vuodenaikojen mukaan?
Onko sinulla joitain tiettyjä turvavaatteita, joissa on ihana ottaa uusi vuodenaika vastaan?

Toppi Second Hand
Korvikset Seppälä

Misorella

4 kommenttia :

 1. Samaa täälläkin, syksyllä musta on erityisen pop.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustahan on kuulemma aina tyylikäs, joten sillä mennään! ;)

   Poista
 2. Musta kyllä ehdottomasti lisää suosiota syksyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että musta viehättää näin syksyllä muitakin. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.