Vaaleanpunaisia pilvenhattaroita

6. elokuuta 2015Meidän kodin ikkunoista näkee kesällä pelkkiä puunlatvoja. Siitä syntyy ihana illuusio kuin luonto ympäröisi, keskellä kaupunkia. Tänä iltana lempimaiseman yllä leijaili vaaleanpunaisia ja tumman violetteja kevyitä pilvimuodostelmia.

Niiden huomaamisesta seurasi hetki, jolloin ei voinut kuin jäädä ihailemaan luonnon näytelmää (ja napata todisteeksi pari valokuvaa, ylläri!). Jäin ikuisena arjen haaveilijana miettimään, että kenties lähialueen ihmisten unelmat kasaantuvat yhteen ja muodostavat kauniin sävyisiä ja hauraan herkkiä pilviä. Sellaisia, jotka voi nähdä vain lyhyen hetken, kunnes ne katoavat.

Sillä hetkellä, kun taivas oli taas illansininen, ajattelin, että osa leijailevista toivekuvista toteutui haihtuessaan taivaanrantaan ja osa jäi odottamaan suurempi unelmia toteutuakseen. Tai kenties vain mailleen painuva aurinko värjäsi hattaroita matkallaan kohti uutta aamua.

En tiedä teistä, mutta minä pidän enemmän ensimmäisestä vaihtoehdosta. Sattumaa tai ei, tänä kesänä ikkunastamme on nähty tämä näky useammin kuin kerran. Muistakaa siis haaveilla ja katsokaa joskus myös arjen kiireissä ikkunasta ulos, joskus voi lumoutua näkemästään!Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.