Uutta virtaa arkeen

25. elokuuta 2015Viimeksi, kun kerroin kuulumisia, vaati Flow muutaman päivän rauhoittamisen arkeen paluuseen. Uutta energiaa alkoi löytyä levon myötä kummasti jo loppu viikkoa kohden. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että päivät kiirehtivät vauhdilla eteenpäin.

Jopa niin nopeaan, että tekisi mieli vähän jarruttaa. Ei sillä, että juuri nyt menisi jotenkin erityisen lujaa tai etten pysyisi kyydissä mukana. Olotila on oikeastaan aika myönteinen, sillä mielekkään tekemisen ja kokemisen äärellä muutama tunti saattaa hävitä helposti ihan huomaamatta. Toisaalta tulee myös hieman haikea olo, kun huomaa miten nopeaan koetuista hetkistä tulee menneisyyttä.

Melkein tuntuu, että elokuu on edennyt tähdenlennon nopeudella. Olen viimeisen parin viikon aikana päässyt enemmän juonesta kiinni harjoittelupaikassani ja saanut työn alle mieluisia tehtäviä. Koen, että minulla on tällä hetkellä mahdollisuus tehdä sellaisia asioita mistä saan uutta virtaa ja silloin ollaan aika hyvässä tilanteessa.

Saan haastaa itseäni ja on aika huikea fiilis, että itse tekeminen ei tunnu suorittamiselta, vaan enemmänkin luomiselta. Mukanaan vievä flow (enkä puhu nyt festareista) on kaivattu olotila, jonka soisin viihtyvän pitkään seuranani.
Erityisesti nautin siitä, että olen päässyt tekemään taas muutaman vuoden jälkeen lehdistötiedotteita. On jännä fiilis olla tutun äärellä, mutta lähestyä sitä kuitenkin ihan uusien aihepiirien kautta. Vaikka aamut ovat tunnetusti tälle illanvirkulle vaikeita, väsyneenäkään ei tunnu kurjalta lähteä töihin.

Ennemminkin odotan, että pääsen jatkamaan siitä, mihin edellisenä päivänä jäin. Sama juttu on kotiin lähtiessä, kellon viisarit karkaavat lounaan jälkeen usein spurtilla kotiin pääsyn ajankohtaan. Työpäivän jälkeen on olo, että asiat ovat edenneet ja seuraavan päivän hommia on valmisteltu siihen pisteeseen, että niistä on helppo jatkaa aamun tullen.

Pahoittelen, mutta entisenä vuorotyöläisenä en vain malta olla fiilistelemättä vapaita viikonloppuja! Kyllä, siihen menee hetki tottua, että perjantai ei enää ole startti viikonlopputöille, vaan se merkitsee aikaa itselle ja omille menoille.

Viime perjantaina esimerkiksi suuntasin työpäivän jälkeen serkun kanssa after workille aurinkoiselle terassille, lauantaina sain mieluisia yövieraita Lahden suunnalta ja sunnuntaina paistateltiin päivää puistopiknikin merkeissä kanssa-asukin kanssa. Olo on arjen muutosten myötä voimautuneempi, uusia ideoita juolahtaa spontaanista mieleen ja tuntuu kuin alkaisi nähdä paremmin ympärilleen. Ihan kuin heräisin horroksen jälkeen eloon.
Sillä, mitä arjessa tekee ja miten sen kokee, on valtava voima. Arki voi lamaannuttaa tai sitten antaa uutta eteenpäin vievää energiaa. Siksi kannattaa kuunnella itseään, miettiä mihin haluaa elämässään pyrkiä, mitä toivoo saavuttavansa ja mitä toimia sen eteen on tehtävä.

Olen joutunut monesti toteamaan, että muutokset voivat olla hitaita, unelmien tavoittelu vaatii töitä, pettymysten kanssa joutuu elämään, eikä mikään ole ilmaista. Olen onnellinen, että osaan iloita arjen pienistä, mutta silti niin merkityksellisesti, asioista.

Ne ovat kohokohtia, jotka tekevät jokaisesta viikosta omanlaisensa ja joiden varassa voi surffailla unelmien aalloilla. Tällä hetkellä elän viikko kerrallaan, haaveilen edelleen suuresti ja ilahdun siitä, että silloin tällöin pieniä palasia loksahtelee myös paikoilleen.

Festariasu III:
Aurinkolasit H&M
Alustoppi Object
Pitsitoppi Seppälä
Farkut Marc O'Polo
Tennarit DinSko
Kangaskassi Marimekko (saatu)
Huivi ja rannerenkaat vanhoja aarteita

Misorella

8 kommenttia :

 1. Kivaa että olet positiuvisilla fiiliksillä ja harjoittelussa sujuu! :) Ja onpa muuten hyvän näköiset farkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nää on mun lemppari farkut! :) Hyvä fiilis kantaa pitkälle! Iloa viikkoon! <3

   Poista
 2. Aaawws ihana postaus! Tuli niin hyvä mieli, ja tiedätkös, näytät ihan megahyvältä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että hyvä mieli tarttuu. Niin ja kiitos, hyvältä myös tuntuu tällä hetkellä! <3 Halaus!

   Poista
 3. Ihana asukokonaisuus ;) Kiva, että olet viihtynyt harjoittelussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuo huivi on ikivanha aarre, mutta myös todiste siitä, että kaikkea ei kannata hävittää. Löysin samalla kätköistä muitakin kivoja asusteita. :D Iloa viikkoon! <3

   Poista
 4. Kiva, kiva, että hyvää kuuluu ja ihana asu!

  -Heli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista! Ihanaa viikon jatkoa, Heli! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.