Oranssi treffimekko

7. elokuuta 2015Olemme viime aikoina katselleet kanssa-asukin kanssa ajomatkoilla kuvauspaikkoja asukuvia varten. Naurattaa, mutta niinhän se taitaa olla, että bloggaajan miehenä ei oikein voi välttyä osallistumasta sisällöntuottamiseen.
Joskus käy kuitenkin niin, että suunnitelma A menee mönkään (tällä kertaa syynä Tuomiokirkon rappusten ihmispaljous), mutta lopulta suunnitelma B osoittautuu jopa paremmaksi kuin alkuperäinen ajatus. Meillä oli tällä viikolla treffi-ilta ja halusin laittautua sen kunniaksi vähän enemmän.
Pysähdyimme matkalla syömään ottamaan kuvat ja varasuunnitelma löytyi ihan alkuperäisen kohteen tuntumasta. Suomen Pankin edustan laatoitusten kauniit kuvioinnit, arkkitehtuuri, eri graafiset muotojen kohtaaminen ja harmaa värimaailma loivat ympäristön, jossa oranssi mekko pääsi edukseen.
Lierihattu Aleksi 13
Aurinkolasit H&M
Mekko Vila
Vyö second hand 
Sormus Lontoon tuliainen
Laukku Guess
Kengät Tamaris
 
Hyvää viikonloppua ja terkut Lahdesta!

Misorella

14 kommenttia :

 1. Kyllä on upea lady. Mekko on kyllä niin upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on viime kesäinen mieliteko. Hypistelin sitä Lahden vierailulla ja jätin kuitenkin kauppaan, kun en olisi raaskinut ostaa. Päätös piti niinkin kauan, että päästyäni takaisin Helsinkiin seuraavana päivänä kävelin suoraan lähimpään Vilaan mielessä yksi tietty oranssi mekko. No, ainakin nukuin yön yli! ;)

   Poista
 2. Wau! Pariisin kaduille kuuluisit ihana Misorella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu, niillä kaduilla kävelisin oikein mielelläni vielä joku päivä! :) Ihanaa iltaa Tiia! <3

   Poista
 3. Mulla taitaa olla sama mekko lyhyenä heinäkuun asuissa ja asukuvia otettiin tällä viikolla Suomen pankin vastapäisen säätytalon pihassa. :D Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua hymyilitti, kun katsoin taannoin sun heinäkuun asua. <3 Jo toinen vaate, joka ollaan ostettu melkein samana, vain väri ja pituus eroavat. :D Tän ihanuuden löysin viime kesänä. Se Suomen Pankin vastapäinen puoli oli myös kiva. Myönnetään, että käytiin sielläkin ihmettelemessä, mutta blogiin tulleet kuvat otettiin sitten lopulta tällä toisella puolella. :)

   Poista
 4. Hengästyttävän upea tyyli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mukavaa viikonloppua ihanainen! :)

   Poista
 5. Oi miten upeana olet ollut liikkeessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa mekossa on se lisäefekti, että melkein tuntuu kuin kasvaisi pituutta se päällä (heh, koroillahan ei ole tietenkään mitään osuutta asiaan :D ). Kivaa viikonloppua! :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kaikki asun osaset löysivät paikkansa aika luontevasti. Joskus niinkin! :D Kivaa viikonloppua!

   Poista
 7. Ihanan pirtsakka asu! <3 Mie löysin kirppikseltä sellaisen keltaisen nahkatakin, niin kyllä odotan et syksy tulee ja päästään miehen kanssa treffeille lähtemään. Pitäisi vaan yksi hieno mekko kaventaa istuvammaksi, niin olisi sit koko asu jo valmiiksi mietittynä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, keltainen nahkatakki kuulostaa mahtavalta! Se sun keltainen toppi on ihan perfect väriltään (no mallikin on upea :D ), joten voin vaan kuvitella tuon takin sopivuuden. Keltainen sopii sulle uskomattoman hyvin! <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.