Mustavalkoinen tiistai

18. elokuuta 2015Voihan tiistai, kuinka väsyneenä olet minut tänään nähnyt. Miten voikaan samaan aikaan nähdä väreissä ja pyöritellä päässään mustavalkoisia ajatuksia. Viikonloppu oli ihana, kuten olen monesti todennut.
Huomaan silti, että aktiviteettia ja tunneskaalaa on ollut niin paljon, että herkän ihmisen pitäisi saada palautella rauhassa ja hiljaisuudessa muutama päivä. Arki on kuitenkin harvoin armelias aikatauluineen aktiivisen viikonlopun jälkeen.
Koen täysillä ja ilolla, mutta uuvun helposti heittäytymisen ja aistiärsykkeiden määrästä. Paluu arkeen ei ole ollut kovin energinen, enemmänkin alavireinen, mutta jospa huominen olisi jo parempi. Jos ei muuta, niin torstai on tunnetusti toiveikas.
Festariasu I:
Jakku H&M
Aurinkolasit H&M
Toppi Object
Housut H&M
Sandaalit DinSko
Laukku LUMI
Korvakorut vanhat aarteet 

P.S. Kirjoitin keväällä erityisherkkyydestä, postaukseen pääset tästä.

Misorella

8 kommenttia :

 1. Toivottavasti energia alkaa palata, kyllä se yleensä muutaman päivän vie. :) Aurinkoista keskiviikkoa, arkiviikko on jo yli puolivälissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli jo huomattavasti parempi olo. Kunnon yöunet tekevät ihmeitä ja olotilatkin alkavat pikkuhiljaa tasoittumaan. Vähän vielä uupunut olo, mutta parempi mieli. :) Aurinkoa viikkoon ja halaus! <3

   Poista
 2. Ihanat kuvat, kaunis tuo jakku. <3 Aurinkoisia ja energisiä päiviä siulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, energiaa tarvitaan. On se jännä, miten henkiset akut on täynnä tuollaisen viikonlopun jälkeen, mutta sitä huomaa silti vetäytyvänsä syrjään tapahtumien keskipisteestä ja olevansa uupunut kaikesta läsnäolemisesta alkuviikon päivinä. Onneksi kaikille arjen ihmisille voi sanoa asiasta, niin tietävät missä mennään. :) Iloa viikkoon! <3

   Poista
 3. Noi housut on tosi mageet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskinta tässä on se, että en olisi ikinä sovittanut housuja itse, jos olisin ollut yksin liikenteessä. Oltiin kanssa-asukin kanssa metsästämässä ostoskeskuksessa erästä paitaa ja seuralaiseni bongasi nämä rekistä upean printin perusteella. Onneksi ylipuhui sovittamaan! ;)

   Poista
 4. Vitsi tuo kuva missä seisot noissa upeissa housuissa on mieletön ja vie jonnekin 70-luvulle osittain. <3

  Upea olet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa, näissä kuvissa on kivasti 70-luvun henkeä, en tullut edes ajateelleeksi. :) Ei ollut muuten helppo rasti ottaa Flown läheisyydessä kuvia, kun noista portaista sattuneista syistä kulki muutama muukin kuin me. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.