Marimekko party

22. elokuuta 2015Olimme viime viikolla kanssa-asukin kanssa Marimekko partyissa Marikulmassa kurkistamassa syksyn uutuuksia. Olen aikaisemmin ollut kutsutilaisuuksissa ystävien tai blogikavereiden kanssa, joten oli mukava yllätys saada spontaani kyllä vastaus mukaan lähtö tiedusteluun aveciltani.

Kesäilta oli lämmin, tunnelma hyvin tiivis, iloista juhlakansaa paljon koolla ja Liberty or Deathin baarimikkojen drinksut herkullisia. Marikulma on valtava ja kahteen kerrokseen mahtuu kauniisti esille laitettuja yksityiskohtia niin kodin tekstiilien kuin vaatteiden osalta. Onnistuin taltioimaan väljemmiltä vesiltä joitakin kivoja juttuja myös kuviin.
Punaisten hiusten myötä minua puhuttelivat syksyn vaatemalliston vihreät, pinkit ja mustavalkoiset printit. Yllyttäjän kanssa, kun olin liikenteessä, en voinut myöskään vastustaa kiusausta käydä testaamassa puuvillasatiinisia Raakel-pussilakanoita, myyjän siunauksella toki. Ai, että niissä lakanoissa nukkuisi prinsessan unia!

Juhlakansalla oli paljon Marimekkoa päällänsä ja oli ihana nähdä, miten esilläoleva uusi mallisto ja vieraiden yllä olevat vanhojen mallistojen helmet kohtasivat ja sekoittuivat juhlahumussa yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.
Mielestäni Marimekko henkii ajatonta tyylikkyyttä, jonka myötä retro on uutta ja vanhaa samaan aikaan. Illan hauskuuden ja viihtymisen myötä täytyy myös todeta, että kanssa-asukki saattaa päästä toistenkin mukaan, kun sopiva tilaisuus eteen sattuu.

Misorella

2 kommenttia :

 1. Huolisin tuolta vaikka mitä, jospa saisin vaikka tuollaisen Unikkopaidan/mekon. <3

  Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :D Marimekolta löytyy kaikkea ihanaa niin kotiin kuin vaatekaappiinkin. Ihanaa alkavaa viikkoa Tiia! <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.