Juhlatunnelmia

30. elokuuta 2015Lauantaina juhlittiin enon pyöreitä vuosikymmeniä iloisin mielin. Kuka on sanonut, että seitsemänkymppisillä ei olisi hauskaa? Loppuillasta pyöritettiin nimittäin mm. hulahula-vannetta, sankari itsekin myös. Taisi kyllä tuo vanne pyöriä naisilla paremmin kuin miespuolisilla yrittäjillä, mutta naurua riitti senkin edestä.

Päivän tunnelma oli lämminhenkinen, kesän viimeinen viikonloppu suosi säiden puolesta juhlakansaa ja koolle oli kerääntynyt sukulaisia ja ystäviä. Serkun kanssa olimme auttamassa illan emäntää, sillä juhlahumussa ylimääräisiä käsipareja ei ole koskaan liikaa. Illan tullen ehdittiin vaihtaa vähän enemmän vapaalle ja napattiin samalla asukuvat.
Mekko on vuosia vanha, enkä ole raaskin luopua siitä. Niin se löysi taas uuden tilaisuuden päästä esille, tällä kertaa rennoissa syntymäpäiväjuhlissa. Itsekseni hymyilin, että 70-luvun muotibuumin myötä mekkohan on taas varsin ajankohtainen ja sopii sen henkeen paremmin kuin hyvin. Mekko on nähty blogissa ennenkin (klik), mutta moni asia on muuttunut siitä: elämäntilanteet, ulkoinen olemus ja vaikka itse sanon, se miten kameran edessä on nykyään paljon luontevampi olla.
Serkkuni oli koonnut juhlien piristeeksi kuvakollaasin seitsemänkymmentävuotiselta elämäntaipaleelta, sinne mahtui monia onnen hetkiä, tuttuja kasvoja, elämänmuutoksia ja muistoja. Esitys sai aikaan paljon hymyjä, pientä liikutusta ja kirvoitti mieleen uusia muistoja.
Enoni on monelle ystävälle, serkulle ja lähisukulaiselle hyvin rakas, sanansa mittainen mies, huumorintajuinen, sydämellinen ja aina tukena, kun apua tarvitaan. Itselleni hän on kuin oma isä. Kuvashowssa oli myös kuva minusta pienenä enoni kanssa, kuvassa hymy oli korvissa molemmilla. Sellainen eno on edelleen, saa aikaan hyvän mielen, on turvallinen ja vaikka onkin toisessa kaupungissa, aina sydämessä.

Korvakorut TitiMadam
Mekko vanha aarre
Vyö Vero Moda

Misorella

6 kommenttia :

 1. Todella hyvin sinulle sopiva tuo mekko. Väri ja tyyli :). Hulahulittelu oli hauskaa katseltavaa instassa. Oikein hyvää vlogi-materiaalia :). Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pakkohan se oli kuvata, kerran vannekin pyöri ihan sujuvasti. ;) Naurattaa, että tämä tyyli oli myöhään torstai-iltana ensimmäinen mikä käteen sattui mutu-tuntumalla, perjantaina ei nimittäin ollut enää mitään tehtävissä, kun suuntasin suoraan töistä kohti Lahtea. Onneksi kokonaisuus osoittautui lauantaina varsin toimivaksi. Joskus näinkin! :D

   Poista
 2. Ihana mekko ja tosiaan sopii sulle kauniisti! Lämminhenkiset juhlat teillä olleet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, että joistain aarteista ei kannata luopua, tietyt vuosikymmenet ja tyylit toistuvat aina uudelleen! Juhlat olivat ihanat! <3

   Poista
 3. Täydellinen kokonaisuus. Sopii täydellisesti sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Olo oli kyllä oikein hyvä tuossa asussa. Mekko oli juuri sopivan huoleton päivän kiireisiin, mutta kuitenkin tyylikäs ja kantajansa näköinen. ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.