Ihana sunnuntaipäivä

10. elokuuta 2015Rennot kesäpäivät ovat parhaita, sellaiset, jolloin ollaan, syödään hyvin ja kenties vähän seikkaillaankin. Sää helli viikonloppuna allekirjoittanutta vapaiden viettäjää Lahti vierailulla. Kävin siellä päivittämässä kampaajalla hiusväriä, tapaamassa ystävää ja perhettäni.
Kanssa-asukkikin teki yhden päivän visiitin kotikaupunkiini sunnuntaina ja vein hänet lempipaikkoihini: matkustajasatamaan ja Karirannan puistoon. Vanhempieni luona keräilimme kotiin viemisiksi c-vitamiinia punaisten viinimarjojen muodossa. Sato oli tänä vuonna aika kehno, mutta saatiin sentään poimittua muutama litra talven iloksi. Mitä tulee hyvään ruokaan, äiti piti kyllä huolen, että kotoa ei lähdetty illansuussa nälkäisenä.
Vaikka kuvat eivät sitä kerrokaan, kävimme piipahtamassa myös Vesivehmaan lentokentällä (kanssa-asukin toiveesta) katsomassa ilmaan nousevia pienkoneita ja Urajärven rannalta löytyvällä Urajärven kartanolla (oma heräteideani opastekyltin bongattuani).

Hellepäivä oli niin täynnä kesäfiilistä, että oli suorastaan velvollisuus käydä vilvoittelemassa myös Teerenrannassa yhden irkkusiiderin äärellä. Mikä siinä oli istuessa ja ihmetellessä maailmaa, kun aurinko piti meille hyvää seuraa ja dj soitti taustalla.
Saako hehkuttaa, edes vähän, kuinka ihanaa minusta on, että viikonloput ovat nykyään vapaapäiviä! Niin ja kyllä tätä kesää onkin jo odotettu, nimimerkillä vilukissa kehrää lämmölle.

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa! 

Misorella

6 kommenttia :

 1. Aivan mahtavan upeat kuvat, tuo kukkakuvakin kuin olisi nenun edessä. <3 Tuo hiusväri kyllä sopii sulle jetsulleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia! Olen ihan rakastunut tähän hiusväriin! :D Sunnuntai tunnelmaa täynnä. ;)

   Poista
 2. Ihana väri hiuksissa, sopii täydellisesti. Olisipa kiva muuten joskus käväistä nuoruuden maisemissa ja tuolla satamassa. On maisemat muuttuneet vuosien saatossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri meni kyllä niin nappiin! Satamassa on ihan oma tunnelmansa ja se on niin lyhyen matkan päässä keskustasta. Yksi paikka, jota ikävöin todella paljon Lahdesta. :)

   Poista
 3. Upeita kuvia taas! Kälyni tarjosi ihanaa punaherukkapiirasta. En olisi uskonut, että tuo kirpeä marja taipuu niin hyvin piirakkaan. Pitäisi hakea torilta itsellekin satsi. Omat pensaat eivät tunnu tuottavan mitään tänäkään vuonna, liekö vika puutarhurissa vai missä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa niin hyvältä! Äiti valitteli pensaiden suhteen samaa ja mietti, että olisiko kylmällä alkukesällä vaikutusta marjasatoon.Toivotaan, että teidän pihan pensaat tokenee jo ensi kesään. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.