Hyvä startti viikolle

4. elokuuta 2015Viikko on lähtenyt käyntiin vauhdilla, voisi sanoa, että aika tuntuu saavan siivet uuden äärellä. Olen kaivannut sitä tunnetta, että huomaan töihin mentyäni, että päivä on jo kääntymässä kotiinlähdön aikaan, melkein ihan huomaamatta.
Olen lisäksi ikävöinyt sitä olotilaa, jossa uppoutuu täysin siihen mitä on tekemässä. Tämän hetkiset fiilikset ovat hyvät ja viikko on vasta aluillaan! Kuvissa parin illan takainen asu, kun olimme kanssa-asukin kanssa liikenteessä.
Kenties se on hieman tylsää, mutta pidän siitä, että samasta asusta löytyy toistuvia elementtejä. Topin yksinkertainen verkko-osuus tuo asuun juuri sellaista särmää, joka rikkoo sopivasti harmonista kokonaisuutta.
Sama elementti toistuu myös hempeän vaaleanpunaisessa laukussa, josta on tullut yksi kesän suosikkilaukuistani. Kolmas asia, josta olen huomannut nauttivani tällä viikolla paljon, on se, että töihin voi laittaa omat vaatteet. Kenties asukuviakin tullaan sen myötä näkemään useammin blogissa, aika näyttää. Näissä tunnelmissa on hyvä herätä huomiseen aamuun. Kauniita unia!

Bleiseri H&M
Toppi Seppälä
Housut Marc O'Polo
Aurinkolasit H&M
Laukku Private Casw
Sandaletit Tamaris (vanhat aarteet)

Misorella

8 kommenttia :

 1. Niin kiva asu Misorella ja sulla vaan on niin huikeat nuo sääret. <3 Omissa vaatteissa se olo on kotoisin. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on äidin sääret. Hän on ollut nuorempana aikamoinen säihkysääri! ;) Niin totta, kyllä se kaikista kotoisin olo on sellaisissa vaatteissa, joissa tuntee olonsa hyväksi ja omaksi itsekseen. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä asu on kyllä sellainen, minkä jokainen osa kolahtaa muhun :). Upea asu, upea sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, itsekin tykkäsin. :) Niin ja hei, toinen upea siellä! <3

   Poista
 4. Kiva asu - tyylikäs ja rento samalla kertaa - ja sen taitaa vain tyylitaituri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihana Lady, kiitos kauniista kohteliaisuudesta! <3 Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
 5. Aivan ihana tämä asu, tykkään erityisesti jakusta, laukusta ja korkokengistä! <3 Upea olet ja asu ei todellakaan ole tylsä, vaan ihanan klassinen pienellä särmikkyydellä. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että asu toimii! :) Joskus parhaat lookit syntyy ihan puolivahingossa. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.