Flow day 3

17. elokuuta 2015Kivatkin jutut saavuttavat päätepisteensä aikanaan, niin myös Flow viikonloppu. Vaikka viime päivinä koetut hetket kantavat ja fiilikset ovat edelleen katossa, olen ihan poikki. Ansaitusti! Tunne on merkki siitä, että on eletty joka solulla, aisteja on hemmoteltu ja elämyksestä saatu hyvää mieltä niin, että suupieliä pakottaa hymyilystä.

Sunnuntaina otin osaa myös Pur Hyvinvointikaupan tiimiin ja olin mieluisissa tehtävissä raakaherkkujen äärellä. Mikä sen parempaa festarievästä kuin raakakakut ja raikkaat smoothiet! Niitä oli ilo myydä festarikansan iloksi ja muutaman tunnin työpäivä hujahti siivillä. Sen jälkeen oli taas hyvä jatkaa juhlintaa.
Illan odotetuin, Florence, ei tuottanut myöskään elämyksen puolesta pettymystä, vaikka suureksi harmikseni keikka kesti vain tunnin. Ei sen puoleen, wau mikä tunti, täytyy sanoa, että koko nainen on täyttä asennetta ja sielukkuutta! Ei uskoisi, että yhteen kesään voi mahtua kaksi hyvää festarireissua, kummallakin omat tähtihetkensä puolestapuhujanaan.
Kummatkin tapahtumat niin erilaisia, mutta yhteistä on se, miten jalat ovat molempien reissujen jälkeen hellinä tanssimisesta ja seurana on ollut paras kanssaeläytyjä, rakas serkku. Flow, toivottavasti kohtaamme taas ensi kesänä! Sitä ennen köllähdän sohvan kulmalle keräämään voimia, sillä vaikka henkiset akut on ladattu pitkäksi aikaa, täytyy reivaajan jalkojenkin joskus levätä.Misorella

2 kommenttia :

 1. Oi mitä kuvia! Ja täytyy myöntää, että kyllä kaupunkifestareissa omat hyvät puolensa on;)
  Ihanaa elokuun jatkoa, Misorella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flow on niin kuvauksellinen! ;) Kotikaupungin festareissa on hyvää sekin, että pääsee yöksi omaan sänkyyn nukkumaan. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.