Elokuun kauneussuosikit

31. elokuuta 2015

*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita.Tässä kuussa uusia ideoita kauneudenhoitoon tuovat hellivät jalkojenhoitotuotteet, tuuheuttavat ja kosteuttavat hiustenmuotoilutuotteet sekä virkistävän hedelmäinen suihkugeeli.


Himalaya Herbal Smoothing Foot Scrub -kuorintavoide*
Himalaya Herbal Foot Care Cream -jalkavoide*

Himalaya Herbals -sarjan tuotteiden vaikuttavat ainesosat ovat 100 % peräisin kasveista, yrteistä ja mineraaleista, joista useimmat tulevat Himalajalta. Smoothing Foot Scrub -kuorintavoide (4,40€/75g) on ensiapu halkeileville kantapäille ja karhean kuville jaloille.

Jalkani ovat harmillisen kuivat ja varsinkin kantapäihin ja päkiöihin kertyy kovettumia. Testiin saamani jalkojenkuorintavoide oli iloinen yllätys, joka kaiken lisäksi lunasti lupauksensa käytössä. Sen lisäksi, että se kuorii jalat pehmeämmiksi, se myös kosteuttaa niitä. Kuorinnasta vastaa tuotteessa saksanpähkinä ja ananasuute ja kosteutuksesta aloe vera ja kookos.  

Foot Care Cream -jalkavoide (7€/50ml) viimeistelee jalkojen kosteutuksen ja hoitaa halkeilevia kantapäitä. Tuotteen sisältämällä hunajalla ja kurkumauutteella on tehokas antibakteerinen vaikutus ja intianmerantipuu ja rohtosarviapila puolestaan ehkäisevät tulehduksia.

Kummankin hoitotuotteen tuoksu on ihanan valloittava, mikä lisää aina käyttömukavuutta. Molemmat tuotteet pääsevät jatkossakin kylppäriin, sillä ne ovat laadukkaita ja edullisia. Myönteinen käyttökokemus houkuttelee testaamaan myös sarjan muita tuotteita. Himalaya Herbal -sarjan tuotteita voi ostaa Prismoista ja isoimmista Sokos-tavarataloista.
Evo shape vixen volumising lotion -kampausneste* 
Evo liquid rollers curl balm -muotoiluvoide*

Evo on australialainen elokuussa Suonessa lanseerattu kampaamoissa käytettävä ja myytävä hiustuotteiden sarja. Tuotesarjan tavoitteena on tuoda markkinoille laadukkaita tuotteita, jotka kunnioittavat luontoa. Sain sarjan tuotteita testiin ja löysin kaksi uutta ja toimivaa tuotetta laineikkaille hiuksille. 


Evo shape vixen volumising lotion -kampausneste (27€/200ml) ja Evo liquid rollers curl balm -muotoiluvoide (27€/200ml) ovat olleet kovassa käytössä elokuun ajan. Sain lanseeraustilaisuudessa neuvoksi käyttää tuotteita rinta rinnan. Kampausneste tuuheuttaa ja antaa kiharoille ryhtiä, kun taas muotoiluvoide virkistää kiharoita ja vähentää pörröisyyttä.

Kaikki Evo-tuotepakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä. Evohair-yrityksen missiona onkin ollut luoda innovatiivinen ja käytännössä toimiva tuotesarja, jossa panostetaan erityisesti luonnollisiin aineosiin, jotka korvaavat mahdollisimman monet synteettiset aineosat.

Tuotteiden pakkaukset ovat varsin minimalistisia ja mietinkin erottuvatko tuotteet toisten sarjojen rinnalla edukseen. Toisaalta tuotteita myydään kampaamoissa, joissa kampaajat hoitavat tuotteiden esittelyn ja pakkaukset ovat pelkkä kuori niiden sisältämille hiustenhoitotuotteille.
Naturalium Mango kylpy- ja suihkugeeli*

Tämän kuun lyhytaikaisin tuttavuus on Naturalium Mango kylpy- ja suihkugeeli (5,50€/500ml), joka vei jalat alta ensi nuuhkaisulla. Tuotteen tuoksu on varsin aidon tuntuinen ja virkistävä. Tuote sisältää E-vitamiinia, antioksidantteja ja toimii vapaita radikaaleja vastaan. Suihkugeeli herättää kummasti aamusuihkussa ja antaa hedelmäistä energiaa päivään. Sarjasta löytyy myös ihanat vihreän omenan ja vadelman tuoksuiset kylpy- ja suihkugeelit.

*merkatut tuotteet saatu blogin kautta testiin.
Tuotteiden hinnat ovat suositushintoja.

Aikaisemmat kauneussuosikit-postaukset löydät täältä.

Lisätietoa tuotteista:   

Misorella

2 kommenttia :

  1. Mango kylpy- ja suihkugeeli. :O Voin kuvitella et on ihanan tuoksuinen, mangotuotteet yleensä ovat! <3 Kuullostaa erittäin hyvältä, pitääkin laittaa korvan taa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mango on hyvää niin syödessä kuin tuoksuteltaessa! ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.