Chili-inkivääri possuwokki

12. elokuuta 2015



Joskus tekee mieli sellaista ruokaa, jossa on kunnolla potkua. Possuwokki on ollut tämän kesän yksi suosikkiruokani helppoudessaan ja nopeudessaan. Lisäksi siinä on sopivasti lämpöä ja tulisuutta.


Chili-inkivääri possuwokki

500 g porsaanlihasuikaleita
1-3 pientä chiliä
10 cm pala purjoa
1 iso punasipuli
Peukalon mitta tuoretta inkivääriä
Oliiviöljyä
Ruususuolaa
Pippuria
Timjamia
 Lisukkeeksi tummaa riisiä




Laita riisin keitinvesi kiehumaan kattilaan. 
Pilko kasvikset leikkuulaudalla pieneksi silpuksi. 
Kuori inkivääri ennen pilkkomista.
Kuullota sipulit ja purjo pannulla oliiviöljyssä ja lisää sen jälkeen possunsuikaleet sekaan. 
Keitä riisi ohjeen mukaan. 
Kun liha on saanut väriä pintaan, lisää muut kasvislisukkeet. 
Lisää lopuksi mausteet ja hauduta kannen alla niin kauan kuin riisi on valmista.  

P.S. Laitoin satsiin kolme chiliä, mutta ruoka on silloin aika hot, mutta minkäs voi, kun tulisesta tykkää. 
Eli mikäli mielit miedompaa, kannattaa pysytellä yhdessä chilissä ja ottaa myös siemenet pois.

Misorella

4 kommenttia :

  1. Kiitos reseptistä - tämä lady rakastaa helppoja ja nopeita ruokia;)
    Kivaa loppuviikkoa, Misorella <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! :) Ihanaa viikonloppua, Lady! <3

      Poista
  2. Pakko olla hyvää ja ihanan raikas kuva tuo jossa vihannekset. Wokkiruuat ovat suurta herkkua. Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hottia, mutta hyvää! :) Ihanaa viikonloppua Tiia! <3

      Poista