Päivä Vanhassa Porvoossa

4. heinäkuuta 2015Perjantainen hellepäivä vei meidät kanssa-asukin kanssa viettämään päivää Porvooseen, joka on yksi lempikaupungeistani. Pidän sen tunnelmasta ja erityisesti vanhasta kaupunginosasta, joka kätkee kujilleen pieniä kesäseikkailuja.

Minun Vanha Porvooni on mukulakivikatuja, sympaattisia pikkuputiikkeja, nousua kirkonmäelle, kahvittelua, jokirannan punaisia aittoja, raikas kesäjuoma Paahtimon terassilla, katujen kauniita yksityiskohtia, hyvää ruokaa ja upeita puurakennuksia.
Tällä kertaa Porvoon tunnelmasta nautittiin kiireettä lomatunnelmissa. Pienten putiikkien sisäänkäynnit houkuttelevat vierailijaa sisälle nätein kukkaistutuksin ja somistein, eikä niiden kutsua voi vastustaa.

Parasta vanhassa kaupungissa on, että itsensä voi löytää esimerkiksi uutta ja vanhaa yhdistelevästä fiftarihenkisestä vintageputiikista, kahvilan puutarhasta mosaiikkipöydän äärestä tai ihmettelemästä antiikkiesineitä joenvarren aitasta. En tiedä oliko lämpöasteiden vai vapaiden ansiota, että melkein tuntui kuin olisi ollut yhden päivän ulkomailla.Kesäterkuin,
Misorella

8 kommenttia :

 1. Porvoo on ihana! Mekin vietettiin siellä viime kesänä kesän kuumin päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lierihattu oli tarpeeseen helteessä. Onneksi putiikeissa voi välillä piipahtaa viileyteen. Ei sillä, että valittaisin lämmöstä, ihanaa, kun kesä tuli vihdoinkin! :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia :). Porvoo on kyllä kaunis kaupunki :). Viime kesänä kävimme ostamassa auton Porvoosta ja samalla nopsaan kävimme Porvoossa kävelemässä ja syömässä. Toivottavasti tänä kesänäkin olisi jonain lauantaina aikaa suunnata auton nokan kohti Porvoota :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvooseen on aina kiva palata! <3 Siinä on oma tunnelmansa niin kesällä kuin talvella. En enää edes muista kuinka usein tieni on vienyt kaupunkiin, mutta tämä tuskin oli viimeinen kerta. :)

   Poista
 3. Ihanaa että olitte täällä, rakastan tätä kaupunkia. <3 Kauniita kuvia olet ottanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kaupunki, jolla on ihan oma tunnelmansa. <3 En yhtään ihmettele, että rakastat Porvoota. :)

   Poista
 4. Voi Porvoo on yksi mun suosikkkokohteitani ja varmasti to do listalla myös tällä lomallani. Ihania tunnelmia ja ihana nainen valtasi Porvoon vanhan kaupungin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana nainen nautti olostaan! :) Minullekin tulee aina kesäisin kaipuu Porvooseen. Kaupunki on kyllä kaunis talvisinkin, silloin lämmitellään ihanissa putiikeissa ja juodaan sisätiloissa kuppi lämmintä. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.