Kun maapähkinävoi rakastui taateleihin

23. heinäkuuta 2015Niin yksinkertaista ja niin tarkoitettuja toisilleen, sellaisia ovat maapähkinävoi ja kuivatut taatelit. Parhaat jutut ovat monesti aika simppeleitä, kai niiden taika piileekin juuri siinä. Tätä rakkaustarinaa, niin minun näihin kumpaakin kuin näiden kahden välistä herkkuliittoa, on pakko hehkuttaa. Ei sen puoleen, että niiden yhteensopivuus mikään suurempi uutinen olisi, mutta hyvistä asioista on kiva muistuttaa.

Tämän kesän paras maapähkinävoilöytö ansaitsee kuitenkin yhden luikautuksen rakkausserenadia, vaikka meikänaisen laulunlahjat ovat hypänneet ronskisti ohi nuotiltaan. Pari viikonloppua sitten maistoin GreenStreetin piknikillä ensimmäisen kerran Urtekramin Peanut butter crunchy -levitettä, jossa minua kiehtoi sen rapea pähkinärouheinen rakenne. Niinhän siinä kävi, että jääkaapista loppuneen purkin tilalle ostettiin hyväksi todettua uutta pähkinäherkkua.

Olen vannonut makeuttamattomille maapähkinävoille rakkautta jo hyvän tovin, mutta en olisi arvannut, että niissäkin voi olla isoja maku- ja koostumuseroja. Tämä käsityönä valmistettu levite sisältää ripauksen Himalajan suolaa ja luomu maapähkinöitä, eikä maku ainakaan haalenna tätä rakkaustarinaa.

Misorella

6 kommenttia :

 1. Juu, kuullostaapa tämä hyvältä. :P Huomasin tänään et niitä kuivattuja mangoja saa täältäkin ja taitaa pitää käydä etsimässä tätäkin, varmasti on maukasta. Itsellä ei tullut silloin tätä maistettua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mangot oli ihan superhyviä. Testaa ihmeessä, minä tykkäsin ainakin niistä tosi paljon. :)

   Poista
 2. Minun uusi herkku samaisesta tapahtumasta on banaanilastut. En voi syödä tuoretta, mutta kuivatut oli ihan huippuhyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että saan allergisen reaktion banaaneista, muuten kokeilisin kyllä. Mangolastut olivat myös erittäin hyviä, ostettiin niitä juuri mökkireissulle mukaan. :)

   Poista
 3. Ihanasti kirjoitettu teksti! Tuo on kyllä pettämätön yhdistelmä♥. Itse olen aina käyttänyt juurikin tuota kyseistä maapähkinävoita :). Kannattaa myös maistaa sitä Smooth versiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! <3 Täytyy kokeilla myös Smooth versiota heti, kun tuo Crunchy loppuu. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.