Hula snacksit - hyvä syy syödä välipalaa

29. heinäkuuta 2015Voihan hula hula, nimittäin snacksit! Maistoin ensimmäisen kerran pähkinäistä välipalaa, kun löysin sellaisen GreenStreetin piknikiltä saadusta miesten LivBoxista. Herkku meni sillä kertaa allekirjoittaneen suihin, joten viime viikonlopun mökkireissulle tuli ostettua sitten molemmille suut makiaksi. Pähkinäiset Hula snacksit ovat saaneet kavereikseen mm. kuivattuja hedelmiä ja marjoja ja niiden makeus tulee niiden lisäksi hunajasta.

Lisäaineettomat, luontaisesti gluteenittomat, maidottomat ja laktoosittomat rapsakat patukat sopivat omaan ruokavaliooni ja maistuivat myös kanssa-asukille. Valikoimasta löytyy myös erilaisia hedelmä-, marja- ja pähkinäsekoitepusseja, joita täytyy ehdottomasti testata jossain vaiheessa.

On muuten varsin ilahduttavaa, että useammalta merkiltä löytyy nykyään varsin laadukkaita ja terveellisiä välipaloja. Hulat ovat mielestäni helppo vaihtoehto pikkunälkään ja jo niiden käärepaperit saavat hyvälle mielelle! Lue vaikka itse!
Villi karpalo:
"Löydä kanssani pohjolan rubiini. Kirpeän tuulen mehukas suudelma. 
Revontulen alla kasvanut supermarja. Sillä mikä voisi olla parempaa kuin karpalo, joka on kääriytynyt hunajaan? Jotain aivan mahtavaa. Makeaa ja ihanaa."

Makeansuolainen:
"Kun aurinko sulaa horisonttiin, jää jäljelle hetki täydellisyyttä. 
Se on luonnon taikaa, vastakohtien vetovoimaa. Olen rouskuvaa ja pehmeää, 
suolaa ja hunajaa, lähes sietämättömän ihanaa."
Trailmix:
"Ei näitä rusinoita voi kesyttää, tai pähkinöitä pysäyttää. Anna mennä ja rouskuta, villinä ja vapaana, sydämesi pohjasta. Koska meillä on vain tämä hetki, tee siitä kanssani rakkauden retki. Tämä on pelkkää hyvää. Avaa ja hullaannu."

Suklaa-maapähkinä: 
"Avaa sydämesi rapeudelle, suussa sulavalle nautinnolle. Kietoudutaan tummaan silkkiin pussailemaan ja mennään ihan pähkinöiksi. Tämä on hellyyttä ehdoitta, silkkaa rakkautta. 
Elämä on täynnä valintoja. Tässä on yksi niistä."

Lisätietoa Hula snackseista löydät täältä.

Misorella

8 kommenttia :

 1. Ostin noiden pähkinä-hedelmä -välipalapussin tuossa viikolla. Minusta oli ihana tuo loru pussin takana. Maistui hyvälle, mutta hinta vähän kirpaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se miinuspuoli meinaa olla näissä terveellisissä herkuissa, että niiden hinnat ovat kalliimpia kuin monien epäterveellisten vaihtoehtojen. Viljattomana ja maidottomana omat herkkuhetket ovat kuitenkin sen verran vähissä, että harvoin jään katsomaan hintaa, kun löytyy tuote, joka täyttää oman ruokavalioni kriteerit, on terveellinen ja makukin on kohdillaan. :)

   Poista
 2. http://huurussa.blogspot.fi/2015/07/blogihaaste-11-bloggaajalle.html
  Tässä sulle postaushaaste :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Näitä on ainakin K-ketjun isommissa kaupoissa myynnissä. Kannattaa tsekata myös terveys- ja hyvinvointikaupat. :)

   Poista
 4. Livboxissa oli yksi Hula ja pidin kovasti, hyviä terveellisiä herkkuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se innostus täälläkin lähti! ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.