Auringonkukkia

17. heinäkuuta 2015Toin viikonlopuksi auringon kotiin, ihan kolmin kappalein. Kummasti tuo lämmin keltainen tekee hyvän mielen ja asunnosta kodikkaan. Kukan terälehdet ovat niin kauniita, hauraita, mutta silti niin elinvoimaa täynnä. Valoisat kukat seisovat vankkojen varsiensa varassa ja tavoittelevat taivaan aurinkoa.
Muistojakin herää Aurkongonkukista, ne olivat nimittäin erään ystävän häiden teemana. Sain kunnian olla niissä häissä morsiusneidon tehtävissä. Jotenkin elämä eri kaupungeissa on vienyt tiet erilleen viimeisena parina vuonna silloisen morsiamen kanssa, mutta jotkut ihmiset eivät katoa silti sydämestä.
Varsinkaan ne jotka on tuntenut ekaluokkalaisesta lähtien. Hassua mitä ajatuksia yksi pieni kimppu kukkia voikaan saada aikaan ja millaisia tunteita se herättää, sen lisäksi, että se tuo iloa ja lämpöä kotiin.
Hyvää viikonloppua! 
Minä suuntaan huomisen työpäivän jälkeen moikkaamaan Lahden muruja!

Misorella

8 kommenttia :

 1. Oi miten hienot kuvat, niin tarkat. Kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita kukkia! :) Mukavaa sunnuntai-iltaa! <3

   Poista
 2. Kauniit kukat tuovat auringon, vaikka sää ei sitä soisikaan. Minullakin on hääjuhlamuistoja noista kukista. Ne olivatkin riemukkaat juhlat, ystävien häät kauan sitten.
  Ps. Sain aikaseksi vastattua kysymyshaasteeseesi. Eihän siinä mennyt kuin melkein kuukausi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein harmittaa, että tänä(kään) kesänä ei ole ollut hääjuhlia. Niin moni ystävä on jo omansa juhlinut. :) Käyn katsomassa vastaukset! Älä huoli, täälläkin meinaa aika venähtää haasteiden toteutuksen kanssa! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Saattaa olla, että Auringonkukat pääsevät suosikkikukkalistalleni. :)

   Poista
 4. Auringonkukat on niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Iloa alkavaan viikkoon, Maiju! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.