The Liebster Award vol 2

14. kesäkuuta 2015Sain The Liebster Award -haasteen jo toistamiseen tänä vuonna. Tällä kertaa minut haastoi Lady of The Mess -blogin ihana Lady. Haasteen tarkoituksena on saada näkyvyyttä pienemmille blogeille ja nostaa esille alle tuhannen lukijan blogeja. Lady on keksinyt minulle 11 kysymystä, vastaavasti keksin itse 11 kysymystä niille, joille laitan haasteen eteenpäin. Vastaukset edelliseen haasteeseen löydät täältä.


1. Mistä blogisi nimi tulee?

Blogin nimi on sanaleikki etunimistäni. Alun perin Misorella oli käyttäjänimeni Instassa ja kun oma blogini otti ensiaskeleitaan, nimesin sen Misorellan tyyliin -blogiksi. Matkan varrella "tyyliin" jäi kuitenkin kyydistä pois. Olen muutokseen tyytyväinen ja blogin nimi onkin tuntunut vaihdoksen jälkeen enemmän omalta!
2. Kaikista kirjoittamistasi postauksistasi, mikä on lempparisi?

Yksi suosikkini on viime kesän kuvauksien tuotos. Silloin sain astella kameran edessä Parikoissa. Tunnelman nosti kattoon jumalaisten kenkien lisäksi se, että rakas ystävä otti kuvat, kanssa-asukki avusti, kesäpäivä oli lämmin ja aurinko hymyili kanssani kilpaa. Näissä kuvissa koin olevani kaunis ja oli luontevaa olla kuvattavana. Kuvauksista on muutamaa päivää vaille vuosi ja haikeana katson kesäfiiliksiä. Toivottavasti lämpöasteet nousevat vielä tänäkin kesänä. Postaukseen pääset tästä.

3. Mitä bloggaaminen sinulle merkitsee?

Bloggaaminen on minulle itseni ilmaisua, jatkuvaa oppimista, oivaltamista, kehittymistä, haaveilua ja joskus myös toteutuneita toiveita. Blogin kautta olen tavannut ihania ihmisiä, saanut uusia ystäviä ja päässyt kurkistamaan sellaisiin paikkoihin, joihin ei olisi ilman blogia käynyt kutsua.

Blogi on rakas harrastus, jolle toivon löytyvän enemmän aikaa loppukesästä, kun oma arkirytmini muuttuu päivätyöksi ja viikonloput ovat vapaita. Arvostan jokaista, joka siellä ruudun takana palaa blogiini kerta toisensa jälkeen. Toki myös uudet vierailijat ilahduttavat. Kaipaisin kuitenkin vuorovaikutusta teidän kanssanne. 

Olisi kiva, jos jättäisitte silloin tällöin muistijäljen käynnistänne myös kommenttiboxiin. Itse lupaan vuorostani antaa hieman enemmän itsestäni, antaa mahdollisuuden tutustua itseeni.
4. Kallein aarteesi?

Tunnustan olevani materialisti, varsinainen harakka, mutta tällaiseen kysymykseen on silti vain yksi vastaus: ihmissuhteet. Ne ihmiset, jotka ovat sieluni peilejä, he, jotka määrittelevät millainen ihminen olen oman käytökseni perusteella. He, joiden kanssa jaan arkea ja koen tähtihetkiä. He, joihin tiedän voivani luottaa, molemminpuolisesti. Tunne siitä, että lähipiiristä löytyy ihmisiä, joihin nojata ja joille voi vuorostaan tarjota olkapäänsä, kun on minun vuoroni olla vahva.

5. Mikä on mieleisin huonekalu kodissasi?

Hetken mietittynäni, vastaan keittiönpöytä. Ei välttämättä sen takia, että se olisi erityisen hieno tai upea, vaan siksi, että sen ääressä teen postauksia, nautin kanssa-asukin kanssa arkiruoasta ja tapaan ystäviä kahvin (ja toisinaan skumpan) merkeissä. Keittiönpöytä on meidän kodin keskipiste, jossa kumpikin asukki harrastaa omia juttujaan ja jonka äärellä kokoonnutaan.
6. Millä päiväsi alkaa?

Tähän ei voi vastata rehellisesti muuta, kuin itseni repimisellä unimaailmasta hereillä olevien joukkoon. Aamut ovat minulle vaikeita, kellonajasta riippumatta. Olen yövirkku (ilta sellainen on jotenkin liian laimea kuvaus), joka voisi valvoa aamuyöhön.

Sen takia myös herätyskello soi aina liian aikaisin. Tiedän, että voisin varmasti paremmin, jos pyrkisin säännöllistämään unirytmiäni, mutta mutkia matkaan tekee huonounisuus. Väkisin, kun ei voi nukahtaa. Palatakseni kysymykseen, sen jälkeen, kun minut on saatu pystyyn, mielessäni on aamupala. Koetan tehdä siitä erityisen maistuvan ja ravitsevan. Ikään kuin houkutella itseni sen voimin uuteen päivään, mutta myös sen takia, että keho kiittää siitä pitkin päivää!

7. Teetkö unelmatyötäsi?

Tällä hetkellä suuntaan katseen tulevaisuuteen. Elämäntilanteeni muuttuu elokuussa, kun lähden harjoitteluun PR-toimistoon. Olen silloin taas askeleen edempänä tavoitellessani omaa unelmatyötäni. Se, minne tie lopulta johtaa, on vielä avoinna. Jollakin tapaa se on ristiriitaista, että en tiedä päälle kolmekymppisenä, mikä minusta tulee isona.

Toisaalta se on ihana tunne, koska ei ole jämähtänyt muottiin ja toisaalta sitä kokee olevansa laiva, joka ei löydä kotisatamaa. Tällä hetkellä ajattelen kuitenkin, että olen löytänyt loppu vuodeksi hyvän levähdyspaikan, jossa voin tutustua rauhassa sen tarjoamiin uusiin mielenkiintoisiin haasteisiin.
8. Mikä on voimanlähteesi?

Liikunta on minulle tärkeää. Rakkaus juoksuun liittyy vapauden tunteeseen, itseni haastamiseen, vauhdin hurmaan, luontoon, kaikkensa antamiseen ja hyvään oloon. Silloin, kun hektinen arki karsii kalenterissa liikuntakerrat minimiin, huomaan olevani ärtynyt ja olo muuttuu veteläksi.

Huomaamatta alkaa tehdä mieli herkutella joka välissä, kun taas liikunnan ollessa osa aktiivista arkea, huomaan syöväni paljon terveellisemmin. Kenties sen takia, että silloin hyvää oloa ei tarvitse hakea herkuista, vaan sen saavuttaa hikisellä treenillä, endorfiinilla ja itsensä ylittämisellä lenkkipolulla. 

9. Kuvaile yhdellä sanalla parasta ystävääsi?

Taidan olla vähän outo, mutta olen allerginen paras ystävä nimikkeelle. Lapsuudessani kyseinen titteli vaihtoi omistajaansa useinkin, mutta aikuisena olen tullut siihen tulokseen, että sen alle ei voi sovittaa vain yhtä ihmistä. Olen onnekas voidessani sanoa, että elämässäni on monta rakasta ystävää, hyviä kavereita ja ihania tuttavuuksia.

Kaikkein läheisimmät ystäväni täydentävät toisiaan, sillä jokaisen kanssa meillä on ystävinä omat kiinnostuksen kohteet. Koen, että en voi arvottaa yhdessä kokemisen arvoa ja sielunkumppanuutta, niin, että joku rakkaista olisi toistaan "parempi". Saattekohan ajatuksesta kiinni? Mikäli näitä ihmisiä pitäisi kuitenkin kuvata vain yhdellä sanalla, se olisi hengenheimolaisuus.
10. Mikä on tärkeintä, mitä olet oppinut vanhemmiltasi?

Mietin tätä pitkään! Usein ajattelen, että olen joutunut oppimaan asioita ihan itse, itseäni tutkistellen, syyseuraussuhteita selvitellen, välillä kompastellen, mutta aina elämänilolla ja uudelleen ylös nousten. Kenties äitini on opettanut minulle silmää kauniisiin asioihin, uutteruutta ja tahdonlujuutta. Tärkeimmät sanat, mitä minulle on sanottu, ovat, että voin tulla aina kotiin, olin tehnyt, mitä tahansa. Tämä loi varsinkin nuoruudessa turvaa, mutta sanat kantavat tähän päivään.

11. Mitä toivot tulevalta kesältä?

Minulla on monen vuoden jälkeen kunnon kesäloma. Enää neljä työpäivää ensi viikolla ja sitten loikkaan kesälaitumille reiluksi kolmeksi viikoksi! Kesältä toivoisin, hieman suotuisampaa suvisäätä, kiireettömyyttä ja olemisen vapautta.

Kohokohtia tulevat varmasti olemaan Provinssi-reissu ja mökkeily Kemiön saaressa, mutta odotan innolla myös piknikkejä hyvässä seurassa, Lahti-visiittiä, Helsinki seikkailuja, aamupäivän juoksulenkkejä ja päiväreissuja kanssa-asukin kanssa. Pöydänkulmalla odottaa myös pari kirjaa, joihin sormet syyhyävät tarttua. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi syventynyt sivujen vietäväksi.
Haastan mukaan seuraavat blogit:

Kysymykseni haastetuille:
1. Päivän paras hetki?
2. Minkä kirjan luit viimeksi?
3. Haave, joka antaa sinulle siivet?
4. Auringonnousu vai -lasku?
5. Asia, jota emme tiedä sinusta?
6. Mikä on antoisinta bloggaamisessa?
7. Missä haluaisit voittaa itsesi?
8. Mikä oli lapsuutesi unelma-ammatti?
9. Kuka on esikuvasi?
10. Minne haluaisit matkustaa?
11. Mitä haluaisit oppia tänä kesänä?

Misorella

15 kommenttia :

 1. Ihanat vastaukset. Asussasi ripaus tyttömäisyyttä ja tuo laukku tuo kivasti siihen sen jonkin jutun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vietin perjantaita tyttömäisessä asussa Kaisaniemen Helsinki-päivän konsertissa. :) Lady oli keksinyt kivat kysymykset, joihin oli mukava vastata. <3

   Poista
 2. Kiitos haasteesta <3. Olen ollut välillä ajan puutteen vuoksi huono vastailemaan, vaikka tykkään haasteista kovasti. Sinulla on kivat kysymykset, ja koitankin josko saisin tämän toteutettua. :)
  Kiva tyyli näissä kuvissasi, ja nuo lempparipostauksesi kuvat ovat huikeita. Ja kengät, WAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! <3 Kiva, että otat haasteen vastaan kiireistä huolimatta. :) Kesällä tyylini menee leikittelevämpään ja värikäämpään suuntaan. :D Parikat vievät kieltämättä sydämen! <3

   Poista
 3. Voi kiitos haasteesta :) Pitääkin yrittää tarttua siihen pikaisesti, ettei unohdu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että otit kopin vastaan! :) Mukavaa viikon alkua! <3

   Poista
 4. Ihana takki ja kauniita kuvia ja kiva postaus. <3 Ja nuo Parikat tuossa postauksessa, niitä olen aiemminkin katsellut. Mielettömiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutama viikko tässä menikin, että sain tartuttua kysymyksiin. :D Nyt oli vapaa viikonloppu, joten sain haasteen tehtyä. Halusin vastata ajan kanssa, kun kysymykset olivat niin hyvät. En ole muuten unohtanut sinun haastettasi, lupaan tehdä sen kesän aikana, viimeistään lomalla. :) Parikat! <3

   Poista
 5. Voiii, kiitos haasteesta! <3 Pitääkin laittaa heti luonnosteltavaksi ettei unohdu. Mielenkiintoisia kysymyksiä oli keksitty siulle ja siekin laitoit hyvät kysymykset, ei voi vastata moneen vain muutamalla sanalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! <3 Kiva, että otit haasteen vastaan. Jään innolla odottamaan vastauksiasi! :)

   Poista
 6. Ihana sinä - kiitos kun otit haasteen vastaan. Ja olit kyllä paneutunut vastauksiinkin - hienoja oivalluksia siellä täällä - kyllä nämä haasteet aina tuovat jotain uutta toisista esille ja niin nytkin <3
  Nuo kotiinpaluusanat muuten minäkin olen saanut aikoinaan vanhemmiltani ja ne olen omille lapsillenikin mukaan maailmalle antanut <3
  Hyvää uutta viikkoa, Misorella - ja kyllä; lämpöä ja aurinkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi haasteesta ja erittäin hyvistä kysymyksistä! <3 Kuten Katjalle kommentoin, hetki meni, että sain aikaiseksi toteuttaa kyseisen postauksen. Kysymykset olivat sellaiset, että halusin oikeasti paneutua niihin ja nyt viikonloppuna tarjoutui mahdollisuus. Kotiinpaluusanat ovat kullanarvoiset. On rakkautta saada kuulla ne, mutta varmasti myös sanoa sanat itse omille lapsilleen. Ihanaa viikon alkua sinulle ja toivottavasti myös aurinkoa iloksemme! :)

   Poista
 7. Tosi ihana postaus! Näitä on niin mielenkiintoista lukea ja kuvat olivat jälleen upeat. Mukavaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! Mukavaa juhannusviikkoa sinullekin! :)

   Poista
 8. Vau, kiitos haasteesta! Sun vastauksia oli kiva lukea :) Ja niinkuin oon joskus ennenkin sanonut niin tää sun blogi on niiiiin kaunis, upeat kuvat tässäkin postauksessa <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.