Kohta mennään

24. kesäkuuta 2015Huomenna se viimein koittaa, Provinssi! Alkuviikon ensimmäiset viralliset lomapäivät ovat menneet ihmetellessä. Olen nukkunut rehellisesti sanottuna puoleen päivään, siivonnut koneen kuvatiedostoja, leikkinyt uuden objektiivin kanssa ja opiskellut ajan kanssa kameran käyttöopasta.

Evääksi hankin festareille raakapatukoita, energiageeliä, pähkinöitä ja superfoodmarjoja, jos niillä pärjäisi pahimman nälkähädän tullen. Tänään olohuoneemme lattialla on ollut levällään laukku, jonne jokainen tuote on hiljalleen löytänyt paikkansa. Ei voi muuta sanoa kuin Suomen suvi, minkä teit. Sinusta, kun ei tiedä paistatko vai sadatko!

Mukaan lähtee siis lämmintä ja vedenpitävää, mutta myös toiveikkaasti aurinkovoidetta ja jotain hieman kevyempää. Kerrospukeutuminen kunniaan! Myönnetään, äsken hieman tuuletin, kun ajattelin nousua Seinäjoen junaan! Sain kanssa-asukinkin nauramaan intoilulleni. Aamulla nappaan serkun kainaloon ja sitten nämä likat menee eikä meinaa! Tuli taivaalta vettä tai lämpöä!

Palataan asiaan festareiden jälkeen! 
Sillä välin voit seurata festariseikkailuja Instasta.

Misorella

2 kommenttia :

  1. Hyvät festarivermeet ;) Toivottavasti oli hyvät festarit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkkua ja pinkkiä! :D Hyvät oli festarit, henkiset taskut on pullollaan iloa ja hyvää mieltä. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.