Elämä on hyvää, just tässä ja nyt

5. kesäkuuta 2015Alkava viikonloppu on juhlan täyteinen! Tänään kolmekymppisen mittariin tulee yksi vuosi lisää ajokilometrejä ja illalla juhlitaan tyttöporukalla myös kaverin pyöreitä vuosikymmeniä. Viimeinen vuosi on vierähtänyt nopeaan ja sisältänyt niin rallatellen kurvailtuja loivia laskuja kuin hampaiden kiristelyä vaatineita raskaita ylämäkiä.

Välillä on tuntunut, että voimat eivät riitä jatkuviin nousuihin, mutta tällä hetkellä koen, että elämä on aika hyvää. Viime syksynä aloitetut opinnot saavuttavat päätepisteensä nyt lauantaina, kun saan todistuksen muotitoimittajan tutkinnosta.

Koulutus ei vastaa korkeakoulututkintoa, mutta on se antanut silti paljon: uusia suuntaviivoja, mielenkiintoisia kohtaamisia ja kiinnostuksen kohteita. Tärkein asia, jolle olen saanut koulun myötä uskoa, on, että kannattaa uskaltaa. Silloinkin, vaikka ei tiedäkään, mitä mutkan takana odottaa.
Kolmenkympin ylittäneet vuodet ovat olleet armeliaita, sillä niiden myötä on kasvanut tervehenkinen itsekeskeisyys ja myös uskallus asioihin. Sitä on huomaamattaan antanut itselleen luvan olla häpeilemättä oma itsensä ja älähtänyt silloin, kun on meinannut jäädä jalkoihin.

Nöyryyttä ei toki pidä unohtaa, mutta jatkuva nöyristelykään ei johda mihinkään. Olen tänä keväänä miettinyt paljon sitä, että kukaan ei nouda kotisohvalta, mikäli haluaa kokea jotain uutta. Eri tapahtumakulkujen ja rohkeuden keräämisen jälkeen olen taas muutaman mutkan lähempänä haaveita.

Alkukesä menee vielä vanhoissa arjen kuvioissa ja lomaillessa (hurraa kolmen viikon kesälomasta), mutta elokuussa otan ison harppauksen. Päätin nimittäin uskaltaa! Sen myötä tie vie harjoitteluun erääseen pr-toimistoon ja pääsen hyödyntämään eri koulutusten ja ammattien osaamista ja vahvuuksia. Hyppy on uskalias, sillä sen myötä päästän irti säännöllisestä toimeentulosta, mutta kuten sanottu: ei voi voittaa, jos ei lähde leikkiin mukaan.

Pitäkää peukkuja, sillä koskaan ei tiedä, 
mitä mahtavaa seuraavan kurvin takaa löytyy!
Hyvää viikonloppua!

Misorella

10 kommenttia :

 1. Upeaa Miia. Onnea kovasti synttärin johdosta ja onnea myös tuosta tutkinnosta. Aurinkoa päivääsi ja iloa eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnentoivotuksista, sitä tarvitaan matkaan mukaan! :)

   Poista
 2. Onnellista syntymäpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli ihana synttäripäivä! :)

   Poista
 3. Onnea hurjasti synttärien johdota ja tottakai myös tutkinnosta. Ja onnea myös syksyn uusille kuvioille - niin se on, että rohkea rokan syö! Itse olen kaksi kertaa hypännyt tyhjän päälle töistä, joista kaikki tulivat jälkikäteen sanomaan, että miten sinä uskalsit? Ja molemmat hypyt ovat kannattaneet - elämä kantaa!
  Upeaa viikonloppua, suloisuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkea mimmi, sinäkin! Olen opetellut luottamaan siihen, että kyllä elämä kantaa. Elossa voi toki olla mutkia matkassa, mutta jotenkin se tie aina löytyy oikealle suunnalle. Vastoinkäymisten jälkeen sitä osaa arvostaa myös enemmän onnenhetkiä ja saavutuksiakin. Kaunista sunnuntaita Lady! <3

   Poista
 4. Wau upeita uutisia ja aivan mahtavat synttärionnittelut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo on onnellinen suunnan muutoksesta. :) Kiitos onnitteluista! <3

   Poista
 5. Ihana raikas ja onnellinen kuva sinusta. Hienoja suunnitelmia, onnea kovasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kuvaushetkellä hymy oli korvissa asti ja jotenkin nytkin tuntuu, että on helpompi hymyillä. Onnellisuus on ihana tunne. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.