Sympaattinen konttikahvila Cargo Coffee & Kitchen

29. toukokuuta 2015Olin viime perjantaina tutustumassa Ruoholahdenrannasta löytyvään Cargo Coffee & Kitcheniin, joka avasi ovensa nyt toukokuussa. Persoonallisen näköinen Cargo on rakennettu sataman läheisyyteen vahoista merikonteista.

Alakertaan tulvii valoa suurista ikkunoista ja yläkerrasta löytyy aurinkoinen terassi kesäjuomien nauttijoille. Meille tarjoiltiin ihanan tuoreita ja terveellisiä herkkuja ja jokaiselle omaa ruokavaliotaan noudattavalle oli loihdittu omat annoksensa. Olo oli kuin prinsessalla maistuvien ja raikkaiden makujen äärellä.
Yksi ihana uusi tuttavuus oli Powau tuorepuristetut mehut, jotka ovat todella hyvän makuisia. Ne säilyvät vain 48 tuntia valmistuksesta ja raikkaita makuja on aina tarjolla vaihtelevalla valikoimalla Cargossa.

Meillä on kotona mehulinko ahkerassa käytössä, mutta on kiva huomata, että myös kahvilassa voi nauttia terveysvaikutteisista mehuista. Meidän menumme poikkesi hieman konttikahvilan perusvalikoimasta, mutta Cargon lounaslistalta löytyy mm. ihania keittoja, leipiä, sokeritonta jääteetä, hyviä kahveja ja myös makeita herkkuja. Esillepano on osa hyvän mielen ruokahetkeä ja siitä Cargo saa maistuvan ruoan lisäksi erityispisteet.
Paikalle meidät kutsui bloggaajasisko Saara ja Yotuelin järjestämän blogitapahtuman teemana oli Kauniiden hymyjen iltapäivä. Jokainen bloggaaja sai tilaisuudesta mukaansa kassillisen valkaisevia hammastahnoja, joissa riittää iloa koko loppuvuodeksi.

Näitä testaillaan meillä kotona muutama viikko ja raportoin sitten blogin puolella mitä hammasrintamalle kuuluu. Niin Yotuelin kuin Cargon henkilökunta oli ystävällistä ja iltapäivä oli ihana viivähdys herkkujen äärellä. Tieni vie Cargoon toistekin tänä kesänä!Cargo Coffee & Kitchen
Ruoholahdenranta 8, Helsinki
Ma-pe 7:30-22
La 10-22 ja su 10-18
Cargon nettisivuille löydät tästä.

Misorella

8 kommenttia :

 1. Oli kyllä niin ihanat herkut ja päivä aurinkoinen. Oli todella kivalla tavalla järjestetty blogitapahtuma ja hampaidenhoito infokin hoitui keskustelun lomassa.

  Ihanaa oli taas nähdä, pian uudelleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaisuudessa oli kyllä niin hyvän mielen kohtaamisia! :) Saara oli järkännyt kivan tapahtuman yhdessä Cargon ja Yotuelin tiimien kanssa. Nähdään toivottavasti pian! <3

   Poista
 2. Mua vähän harmitti, etten päässyt tulemaan paikalle meidän Tallinnan reissun takia, mutta teillä on onneksi näyttänyt olevan ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, mutta kyllä Tallinnan reissukin kuulostaa kivalta! ;) Nähdään taas! <3

   Poista
 3. Kyllä harmittaa, että taas jäi tämäkin näkemättä - pitäisi varmaan muuttaa Helsinkiin, että ehtisi kaikkiin hauskoihin tapaamisiin;)
  Aurinkoa viikonloppuusi, Misorella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi joka kaupungilla on puolensa ja antinsa. ;) Aurinkoa sunnuntaihin! <3

   Poista
 4. Voi kun kiva postaus, tuli hyvä mieli :) Ihanaa kun pääsit tulemaan!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.