Sääret ja bikiniraja kesäkuntoon rfsu:n tuotteilla

17. toukokuuta 2015

*rfsu-tuotteet saatu blogin kautta testiin. Kesä tekee hiljalleen tuloaan ja pian lämpöasteet saavat vaatteet vähenemään. Siitä seuraa automaattisesti ajatus, että on se aika vuodesta, kun sääret pitäisivät olla erityisesti edustuskunnossa. Pääseväthän ne shortsien ja mekkojen kavereiksi kesälaitumille.

Vaikka en olekaan mikään auringonpalvoja, saavat helleaallot minutkin merenrantaan vilvoittelemaan laineiden sekaan. Silloin on kiva, että kaapista löytyy ihanat bikinit, mutta vielä mukavampi ne on pukea päälle, kun myös bikiniraja on kesäkunnossa.

Sain kutsun osallistua Indiedaysin ja rfsu:n blogikampaanjaan* Bloggers Inspiration Dayssa ja sain kotiin viemiseksi sheivaustuotteita, joiden käyttökokemuksista kerron tarkemmin tässä postauksessa.

Täytyy myöntää, että olen ollut huono käyttämään sheivauksessa erillisiä vaahtoja tai geelejä. Olen suosinut erityisesti moniterähöyliä, jotka on varustettu geeliannostelijoilla. Sitä syystä olin utelias testaamaan Easy Shavin' -geeliä, joka on läpinäkyvää, eikä vaahtoa.

Koostumuksen ansioista sheivatessa näkee hyvin mitä on tekemässä, mikä on erityisesti plussaa bikinirajan kanssa. Geeli voittaa mennen tullen testaamani ajovaahdot. Kerron havainnollistavaksi esimeriksi, että viimeksi, kun sheivasin sääreni jouduin turvautumaan yksiteräiseen halppisterään. 

Normaalisti nirhisin niillä säärien iho rikki saippuaa/vaahtoa käyttäessäni, mutta geelin avulla ajo oli sujuvaa: lopputuloksena nolla naarmua ja sileä iho. Geelistä todettakoon vielä, että se antaa ajoon luistoa, mutta ei liikaa, eli terä ei lipeä helposti. Geeli on sheivaustrion suosikkituotteeni!
Aftershavegeeli oli itselleni uusi tuotetuttavuus. Nice n'Cool -aftershavegeeli on tarkoitettu erityisesti rahoittamaan herkkää intiimialueen ihoa, mutta sopii myös kainaloille ja säärille. Yrttejä ja alkoholia sisältävän tuotteen tarkoitus on viilentää ja auttaa ihoa palautumaan sheivauksen jälkeen.

Geeli jättää iholle pidemmäksi aikaan vilakan tunteen, mikä tuntuu mukavalta ajon jälkeen. Rehellisyyden nimissä vierastin hieman alkoholin tuoksua tuotteessa ja jäin miettimään miltä tuote tuntuu rikkoutuneella iholla, jos ajo ei menekään ihan putkeen. Tuotteen testailu jatkuu, siitä en ole vielä varma pääseekö se jatkoon uuden tuubin muodossa, mutta annan sille mahdollisuuden.
Vanha tuttavuuteni, jo useamman kerran kaupasta kotiutettu Hair Helper -voide taistelee sisäänpäin kasvavia karvoja ja ajellulle ihoalueelle ilmestyviä punoittavia näppyjä vastaan. Itse olen kokenut tuotteen hyväksi jälkimmäisessä asiassa. Toisaalta tarkemmin ajateltuna, eipä niitä sisäänpäin kasvaneista karvoistakaan ole ollut riesaa.

Voidetta levitetään iholle sheivauksen jälkeen ja myös sheivauskertojen välissä. Voide sisältää hedelmähappoja, jotka kuorivat ihon pintakerrosta hellävaraisesti. Tuote sopii intiimialueelle, kainaloille ja säärille. Täytyy myöntää, että tuotteen käyttö jää itselläni vähemmälle talvikautena, joten tämä kampanja oli hyvä muistutus ottaa tuote säännölliseen käyttöön. En tiedä teistä, mutta täällä ollaan niin valmiina tulevaan kesäkauteen säärineen kaikkineen!
Vinkkejä:

rfsu ei ole vain sheivaustuotteita, 
vaan sen alta löytyy myös mm. rakkauselämää piristäviä tuotteita. 
Kaikkiin rfsu:n tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.
rfsu:n sivuilta löytyy myös sheivausopas, jos jokin aiheeseen liittyvä mietityttää.

Misorella

4 kommenttia :

 1. Itse olen käyttänyt jo pitkään näitä rfsun:n tuotteita ja on nämä vaan paljon parempia kuin kaupan vaahdot, koska juurikin läpinäkyvä koostumus tekee rfsu:n geelistä todella hyvän :). Ja olen ihan samaa mieltä sun kanssa siitä, ettei geeli ole liian liukasta. Hair Helper-voidetta en ole vielä aiemmin testannut, mutta pitää sekin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin liputan läpinäkyvän koostumuksen puolesta! Kiva kuulla hyvistä käyttökokemuksista sieltäkin suunnalta. :)

   Poista
 2. Mielestäni tuotteet ovat aivan loistavat ja vuoden niillä tahkottu. En ole tosin sääriin käyttänyt vain biksurajoihin. Sääriin voin sitten käyttää vaikka sitä kaupan halpaa moussea, nämä niin mahtavan hellävaraiset juuri bikinirajoihin.

  Niin kauniita kuvat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olin niin innoissani tuosta geelistä, että sääretkin pääsivät mukaan bileisiin. :D Oli kiva saada tuotteet testiin, sillä muuten olisi jäänyt uudet tuotetuttavuudet tapaamatta. ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.