Philipsin Steam & Go -vaatehöyrystimellä vaatteet sileäksi

31. toukokuuta 2015

Yhteistyö Philipsin ja Indiedaysin kanssa.Keväällä järjestetystä Indiedaysin Bloggers' Inspiration Daysta kotiutui jotain sellaista, minkä ansiosta meilläkin silitetään nykyään. Mitä sitä kaunistelemaan, olen toivottoman laiska silittämään silitysraudalla ja monesti vaatteet ovat myös sen näköisiä.

Philips oli mukana blogitapahtumassa ja 30 onnekasta bloggaajaa sai mukaansa oman Steam & Go -vaatehöyrystimen. Olin haukkana paikalla, sillä olen ihastunut töissä hieman isomman vaatehöyrystimen helppouteen ja huokaillut, että saisin vastaavan kotiinkin. Kuten arvata saattaa, olen yksin niistä, jotka pääsivät mukaan Philipsin yhteistyökampanjaan.Mekon oikea puoli odottaa vielä vuoroaan, mutta vasen puoli sileää höyryn ansiosta.

Laitettahan piti päästä kokeilemaan mahdollisimman pian ja voin sanoa, että höyryttämiseen jää koukkuun. Testailin Steam & Go -vaatehöyrystintä niin kevyisiin kesämekkoihin, toppeihin kuin kanssa-asukin kauluspaitoihin. Kuvauksia varten ripustin vaaterekille kesäisiä mekkoja ja toppeja.

Yllä olevasta kuvatriosta näkee parhaiten laitteen käyttöhelppouden. Höyrytysoperaatio starttaa irrotettavan vesisäiliön täytöllä kraanavedellä, jonka jälkeen se kiinnitetään laitteeseen. Sitten vain napasautetaan töpseli pistorasiaan kiinni ja virtakytkin päälle. Höyryä alkaa muodostua sinistä nappia painamalla muutamassa sekunnissa ja laite on käyttövalmis.
Vesisäiliöstä riittää kerrallaan 1-2 vaatteen höyryttämiseen vaatteen materiaalista riippuen. Pistokkeen virtakatkaisin on kätevä, sillä siitä voi katkaista virran irrottamatta töpseliä sillä välin, kun silittelyn lomassa käy täyttämässä säiliön.

Meidän työkäytössä oleva höyrystin hoitaa yhdellä täytöllä hieman isomman erän kerrallaan, mutta toisaalta Philipsin laite on kivan näppärä ja kevyt käyttää. Vesisäiliön täyttää onneksi nopeasti ja taas pääsee jatkamaan.

Höyrystin käy kaikille kankaille, myös niille herkimmille, kuten silkille. Steam & Go -vaatehöyrystin on riittävän pieni, jotta sen voi pakata mukaan myös matkalle. Laitteen mukana tulee harjalisäosa viimeistelyä varten ja se soveltuu myös hieman jämäkämpien kankaiden käsittelyyn.

Parhaiten höyrystin tehoaa mielestäni ohuisiin kankaisiin, mutta hyvin paksuihin ei niin järeästi kuin työpaikan kone. Ainoa todellinen ongelma laitteessa on se, että kuvauspäivänäkin olisi tehnyt mieli höyryttää kerralla puoli vaatekaappia.
Nyt sinullakin on mahdollisuus voittaa 
Philipsin järjestämässä kilpailussa oma Steam & Go -vaatehöyrystin
Osallistumaan pääset Instagramissa ja ohjeistus on seuraavanlainen:

1. Julkaise Instagramissa kuva omasta, pelastusta kaipaavasta kesämekostasi.
2. Lisää kuvaan hashtagit #steamNgo ja #kesämekko2015

Arvonta suoritetaan 18.6.2015
jonka jälkeen 10 onnekasta voittaa omakseen vaatehöyrystimet. 
Lisätietoja kilpailusäännöistä löydät Indiedaysin sivuilta täältä.Misorella

9 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Koukuttava suorastaan! En muista koska silittäminen olisi ollut näin kivaa. :D

   Poista
  2. Mä tarviiiiin tollasen! :)

   Poista
  3. Laite shoppailulistalle tai sitten koittamaan onnea kisassa! ;)

   Poista
 2. Vitsi miten hieno postaus ja ihanat kuvat. Olet kyllä oikea kaunotar. <3 Itse laitekin on aivan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, sä osaat olla aina niin kannustava! <3 Kiitos siitä! Sattui olemaan hyvä naamapäivä :D ;)

   Poista
 3. Käykö tuo miehen puvun takkiin ja housuihin? Kirjoitit, että ei paksuihin kankaisiin. Monestihan ne puvun housut on rypyssä eikä viitsi silittää. Suihkun jälkeenhän ne voi viedä kyllä kylppäriin oikenemaan, mutta tuo olisi kyllä hyvä kapine.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuvillaisiin kauluspaitoihin puri, mutta pukua ei olla kyllä kokeiltu. En siis mene vannomaan, miten asian laita on. Oma käyttökokemus oli, että höyrystin toimi parhaiten juuri mekkojen ja toppien kaverina. :)

   Poista
  2. ok. kiitos. Harmi, tuo olisi miehelle just passeli vaikka reissuun tai kiireessä höyryttää.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.