Minne katosi seikkailu arjesta?

22. toukokuuta 2015Tiedättekö mitä, huomasin yhtenä päivä arkeani miettiessä, että jotain tärkeää on unohtunut! Nimittäin arjen seikkailut, päivien tähtihetket, ne momentit, joiden takia herää vielä seuraavanakin päivänä hymyillen.

Oma paluumatkani seikkailun äärelle on alkanut kuvaamalla vastaantulevia kauniita kuvauskohteita, jotka saavat mielikuvituksen liikkeelle. Valokuvasin ennen yhtenään. Luulen, että lempiharrastukseni jäi jossain vaiheessa odottelemaan parempaa mieltä ja intoa tehdä asioita. Olen aloittanut paluun rikkaampaan arkeen kuva kerrallaan ja tehnyt arjesta juhlaa. 

Kenties sekin auttaa, että välillä laittaa nenänsä muistakin ovista sisään kuin kodin ja työpaikan. Hyvä muistutus kelle tahansa on se, että ulko-ovelta aukeaa koko maailma. Ei seikkailun tarvitse olla aina maksettu matka- tai pääsylippu. 

Se voi olla piipahdus uuteen putiikkiin, kahvitreffit vieraassa kaupunginosassa, juoksulenkki totutusta poikkeavissa maisemissa, pelihetki kavereiden kanssa tai ihan mitä tahansa, josta saa uutta virtaa ja hyvää mieltä. Narnian lyhdyn voi löytää, kun sitä vähiten odottaa. Muistakaa ihmiset siis seikkailla! Aurinkoista, rentouttavaa ja seikkailumielistä viikonloppua!

Misorella

6 kommenttia :

 1. Ihana aihe ja niin totta. <3 Kunpa vielä osaisikin nähdä maailman lapsen silmin yhtenä seikkailuna. <3

  Iloista viikonloppua ihana Misorella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilke silmäkulmassa pitää mielen virkeänä ja avoimena. Mietin, että yhdessä koettuja hetkiäkin täytyy muistaa vaalia arjen kiireissä ja löytää niille oikea aika ja paikka. :) Oli kiva nähdä perjantaina! <3

   Poista
 2. Olipas hyvä postaus ja niin totta joka sana. Maailman voi nähdä niin monella tavalla eikä yhtään olisi huono idea nähdä se seikkailun kannalta :)

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hämmentävä hetki, kun tajusin minne suuntaan oma arkeni oli menossa. Onneksi seikkailumieli löysi tiensä takaisin seurakseni. Sen myötä ajattelin, että joku muukin saattaisi tarvita vastaavaa muistutusta. :) Ihanaa sunnuntaita sinulle! <3

   Poista
 3. Niin täydellinen muistutus, kiitos! Mahtavat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kiertoon. :) Ajattelin, että ehkä joku muukin saattaa kaivata muistutusta. ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.