Millan Putiikki - lahtelainen sisustushelmi

21. toukokuuta 2015Viime Lahti vierailulla löysin ihastuttavan sisustuskaupan, Millan Putiikin. Sisään astuttuani (tai no melkein lensin jo aulassa nurin ihastellessani ympärilleni) tiesin, että olin tullut aarreaittaan. Pikaisen pyörähdyksen jälkeen totesin, että turha sitä on kainostella, niin paljon houkutti kaivaa kamera laukusta esiin ja taltioida nähtyä. Kiitos Millalle kuvausluvasta!
Liikkeen esillepano on houkuttelevan kaunis ja oikein harmitti, että aikaa oli rajallisesti tutkia tarjontaa. Putiikissa on mielestäni viehättävää se, että hyllysaarekkeiden välistä löytyy pieniä sisustuskeitaita, kuten katettuja ruokapöytiä ja sijattu vuode kaikilla herkuilla. Millan Putiikki tarjoilee inspiroivia ideoita eri-ikäisten sisustusmakuun niin arkeen kuin juhlaan.
Sisustustarvikkeiden lisäksi kaupasta löytyy myös vaatteita ja asusteita koruista kenkiin. Minusta tuntui vierailullani, että myymälä kätkee valikoimiinsa jokaiselle jotakin ilman, että liike tuntuu sekavalta. Itse koin monipuolisuuden kivaksi vaihteluksi perinteisiin sisustuskauppoihin verrattuna. Putiikin sisustus- ja vaatemerkkeihin voit tutustua tästä.Millan Putiikki
Rautatienkatu 20, Lahti
Avoinna: ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-15

Misorella

2 kommenttia :

  1. Kivan näköinen putiikki. Täytynee poiketa, jos jokus saisin inspiraation palata nuoruuteni maisemiin :) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, Lahesta minäkin olen kotoisin. ;) Putiikki oli varsin viehättävä, täytyy itsekin palata sinne paremmalla ajalla. Aurinkoista viikonloppua! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.