Peace&Style -blogisynttärit - kohtaamisia, hyvinvointia ja iloa

20. toukokuuta 2015Aina on aihetta juhlaan! Varsinkin toukokuun alussa, kun Anskun Peace&Style -blogi täytti vuosia. Hyvinvointiteemalla vietetyt ja rakkaudella järjestetyt viisivuotissynttärikekkerit kokosivat bloggaajakollegoita saman katon alle luonnonkosmetiikkamyymälä Jolieen.

Synttäreillä oli Anskun koolle kutsumana itselleni jo ennestään tuttuja, mutta myös uusia bloggaajatuttavuuksia. Naurulla ja ajatusten vaihdolla yhteisymmärryksen äärellä on parantava voima. Siitä saa uskoa omaankin tekemiseensä, mutta muistoksi myös jakamisen ja yhteenkuuluvuuden tunteen.
Niin ja tiedättekö, pitäähän kunnon synttärijuhlissa olla kakkuakin! Hyvinvointi-illassa nautittiin mintun ja suklaan liitosta Greenstreetin raakakakun muodossa ja maisteltiin Anskun SSJ:n mehulingolla valmistamaa vihermehua, raakasuklaata ja Ruohonjuuren Kombucha-juomaa. Samasta combosta löytyi makunystyröitä helliviä pehmeitä ja kielenpäällä poreilevia makuja ja mikä parasta kaikki herkut olivat terveysvaikutteisia.
Yksi illan kohokohdista itselleni oli kuulla hyvää oloa säteilevän Karita Tykän ajatuksia hyvinvoinnista. Karita on kirjoittanut kaksi raakaruokakirjaa, joista toisesta olen kirjoittanut aiemmin blogissani. Karita pyörittää miehensä kanssa myös hyvinvointiin keskittyvää SuperLemon-verkkokauppaa, jonka valikoimista löytyy mm. superfoodeja ja ihonhoitotuotteita. 

Hyvinvointi-idolini kehotti meitä mm. olemaan lempeitä omaa kehoamme kohtaan ja tarjoamaan sille sitä, mitä se tarvitsee. Mahdollisimman puhtaasti, tietysti. Viimeisen parin vuoden aikana oma ajatteluni ravinnosta, kehon tarpeista ja hyvinvoinnista on ottanut askel kerrallaan uusia suuntaviivoja. Tutkimusmatka hyvinvointiin ja puhtaampaan ravintoon tuntuu elämykselliseltä ja kiinnostavalta. Mikäli sinua kiinnostaa lukea Karitan ajatuksista ja resepteistä, kurkkaa hänen blogiinsa.
Luonnonkosmetiikkamyymälä Jolie, tarjosi juuri sopivat puitteet juhlalle. Pisteet Anskulle paikkavalinnasta! Isoista ikkunoista tulvi auringonvaloa ja juhlajoukkomme mahtui mainiosti myymälän takahuoneeseen. Myymälässä tuotteiden kaunis esillepano houkutteli tutustumaan luonnonkosmetiikkatuotteisiin tarkemmin.

Hauska boonus oli myös huulipunabaari, jossa sai käydä yksillä, huulipunilla tietenkin. Jolien henkilökunta oli ystävällistä ja hengessä mukana koko tilaisuuden ajan, joka teki varmasti jokaiselle läsnä olleelle tervetulleen olon. Unohtamatta tietenkään juhlien kaunista emäntää, jonka juhlajärjestelyt mahdollistivat viihtymisen paikan päällä useamman tunnin ajan. Kai se on niin, että aika menettää merkityksensä, kun on mukava olla. Hyvä mieli ja olo kantavat pitkälle! Onnea vielä kerran viisivuotiaalle blogille!Kuvat: Valokuvaaja Salla Vesa ja allekirjoittanut.

Illanvietossa mukana olleiden blogeista voi löytyä uusia tuttavuuksia sinunkin lukulistaasi:   Peace&Style, Rööperin Rouva, Optimismia ja energiaa, Pinkit korkokengät,  

Misorella

10 kommenttia :

 1. Voi että harmittaa vieläkin, etten tuonne ehtinyt mukaan! Ihania tarjottavia, ihania tuotteita, Karita ja kaikki ihanat bloggaajat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olisi ollut niin kiva nähdä! Tilaisuus oli kyllä varsin ihana ja viihtyisä. Me kohtaamme seuraavan kerran joissakin toisissa hyvän mielen tilaisuudessa. <3

   Poista
 2. Aivan ihana postaus! Täällä kuule suupielet kaartuivat leveään hymyyn ja kyynel tuli silmäkulmaan! Herkkis mikä herkkis :D <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen! <3 Oli kyllä sellainen iltapäivä nuo blogisynttärit, että sen muistaa vielä pitkään. Joka kerta tulee hyvä olo, kun se palaa mieleen. Kiitos! <3

   Poista
 3. Mullakin on ollut teksti pitkään valmiina tästä iltapäivästä, mutten osaa valkata kuvia. :D Oli kyllä ihana paikka ja tilaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli mullakin se vaikein osuus. :D Aika kuvamaratoni tuosta kyllä taisi tulla, kun kuvia oli niin paljon kivoista hetkistä ja kohtaamisista. Suoranainen valinnanvaikeus. :)

   Poista
 4. Oli kyllä ihana tilaisuus ja oli huippua tavata teitä ihania ihmisiä! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva kohdata ja tutustua! Seuraavaa tilaisuutta odotellessa. <3

   Poista
 5. Ihania tuttuja kasvoja ja ihanat synttärit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että kuvista välittyy parhaiten illan tunnelma. Jotenkin se on onnistunut kiteytymään niihin aivan loistavasti. Oli huippu juttu, että paikalla oli valokuvaajia ihan kaksin kappalein. Eihän siellä silti malttanut olla kuvaamatta myös itse. <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.